Nieuwe groep consultancy trainees starten bij SeederDeBoer

17 februari 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SeederDeBoer heeft vorige week een nieuwe groep van trainees mogen verwelkomen in twee van zijn talentontwikkel-programma’s.

Zes starters zijn ingestroomd in het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer. Het betreft: Mees Hermens, Max Eveleens, Veerle Miltenburg, Daan Scheppink, Esther Jellema en Suzan Brouwers.

Vanaf de start zal het zestal in het programma bijdragen aan verandertrajecten bij diverse opdrachtgevers van SeederDeBoer, vooral in de financiële sector, de zorg en het publieke domein. De focus van het programma ligt daarnaast op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de trainees.

Nieuwe groep consultancy trainees starten bij SeederDeBoer

Onder begeleiding van een ervaren collega zullen de trainees onder meer leren hoe ze een project opstarten, deze structureren en een gezamenlijk aanpak bepalen. Maar ook hoe bijvoorbeeld hoe zij zich een weg kunnen banen in een grote hoeveelheid data, hoe ze processen beschrijven en verbeteren of hoe ze om dienen te gaan met verschillende groepen en belangen.

Twee starters zijn ingestroomd in het Consultancy Talent Programma in samenwerking met ABN AMRO: Lotte van Nieuwland en Maren de Graaf.

Dit betreft een eenjarig programma, waarin de trainees hun consultancyvaardigheden kunnen versterken. Dat doen ze door mee te draaien op diverse afdelingen binnen ABN AMRO, specifiek binnen het domein Customer Care & Operations.

In dit programma houden de trainees zich bijvoorbeeld vooral bezig met implementatie- of verandertrajecten, en staan onderwerpen zoals digitalisering, automatisering, implementatie van nieuwe systemen, dashboarding en organisatievraagstukken centraal.

Een opleider van consultants

De twee traineeshipprogramma’s zijn enkel twee voorbeelden van de mogelijkheden die SeederDeBoer vers afgestudeerde talenten biedt. Het Amsterdamse advieskantoor heeft in de loop der jaren honderden consultants opgeleid en grootgebracht. Binnen de markt staat SeederDeBoer daarom ook wel bekend als de ‘opleider van consultants’.

Naast de nieuwe batch trainees, heeft SeederDeBoer ook Sarah van Hooijdonk aan boord gehaald als stagiair. Zij volgt de master in Bestuurs- en Organisatiewetenschap en gaat de komende maanden in samenwerking met SeederDeBoer en het Amsterdam UMC onderzoek doen naar hoe de zorg het beste kan samenwerken in de keten en/of regio.