HR bureau Bright & Company richt Advisory Board op

22 augustus 2012 Consultancy.nl

Bright & Company, een adviesbureau met een focus op Human Resources, heeft een Advisory Board opgericht. De Advisory Board, bestaande uit een verschillende ‘topspelers uit het bedrijfsleven’, zal fungeren als een klankbord voor het consultancykantoor. Daarnaast zullen de Advisory Board leden Bright & Company voorzien van strategisch advies.
 
Boutique firma Bright & Company is in 2005 opgericht door 3 ex-consultants van KPMG Consulting. Het partnerteam bestaat uit de drie mede-oprichters (Marcel Knotter, Ruurd Baane en Patrick Houtkamp) en Richard Jongenotter, voormalig Atos Consulting partner die in december 2010 de overtap maakte.
 
De Advisory Board, waarvan de namen niet openbaar zijn gemaakt, bestaat met name uit verschillende branchedeskundigen, “die ons uitdagen op de aansluiting van ons advieswerk op de laatste ontwikkelingen in de branche”  aldus Bright & Company in haar persbericht. Daarnaast maken ook een professor (‘een autoriteit op ons vakgebied’), een inspirerend leider en een creatief denker deel uit van de opgerichte Advisory Board.

Nieuws