Atos partner Richard Jongenotter naar Bright & Co.

06 december 2010 Consultancy.nl

Atos Consulting partner Richard Jongenotter (1971) heeft de overstap gemaakt naar niche HR adviesbureau Bright & Company. Bij Bright & Company wordt hij, samen met de drie mede-oprichters, de vierde partner. Richard Jongenotter heeft meer dan 15 jaar gewerkt voor Atos Consulting en KPMG Consulting (voor de overname door Atos in 2002). Bij Atos Consulting was hij als partner verantwoordelijk voor de adviesgroepen Finance en People & Change. Bij Bright & Company wordt hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het adviesbureau uit Maarssen.

Over Richard Jongenotter
Richard Jongenotter werkt ruim 18 jaar als organisatie adviseur. Hij studeerde bedrijfskunde en volgde een masteropleiding psychoanalyse. Hij werkte zijn hele loopbaan voor KPMG Consulting en later Atos Consulting. In zijn laatste functie was hij als partner verantwoordelijk voor de dienstverlening op het snijvlak van human capital en finance. Hij heeft een groot aantal publieke en private organisaties geadviseerd over de vertaling van hun organisatie doelstellingen naar de organisatie inrichting en besturing en bovenal naar het creëren van een context waarbij de mensen binnen de organisatie meegaan in de gewenste beweging van de organisatie.

Hij adviseert en ondersteunt HR functies bij het nemen van een strategische rol in deze veranderingsprocessen. In zijn werk en denken staat de mens dan ook centraal. Ontwikkeling van de mens, ontdekking van zijn talenten in relatie tot de ambities van de organisatie vormen het uitgangspunt. Hierbij gaan een rationele en een relationele benadering hand in hand. Naast adviseur is Richard veel gevraagd als begeleider van individuele- en groepsprocessen.

Over Bright & Company
Bright & Company is een adviesbureau dat zich richt op strategische HR-vraagstukken. Bright & Company is in 2005 opgericht door 3 ex-adviseurs van Atos Consulting en KPMG Consulting: Marcel Knotter, Ruurd Baane en Patrick Houtkamp. Bright & Company heeft circa 10 adviseurs in dienst en is gevestigd in Maarssen.