FTI-BOLD voegt vier nieuwe directors toe aan team

06 december 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

FTI-BOLD heeft de afgelopen periode vier nieuwe directors binnen zijn team verwelkomd: Marc Konsten, Joaquin Zschuschen, Roy van den Wollenberg en Imraan Imamdi.

Marc Konsten heeft zich aangesloten bij de Transactions-praktijk van FTI-BOLD. Eerder bracht hij bijna tien jaar door binnen de Transaction Advisory-praktijk van BDO, daarvoor was hij werkzaam bij Accuracy, Deloitte en PwC.

Konsten neemt uitgebreide ervaring in het M&A-vakgebied mee naar het bedrijf. Gedurende zijn loopbaan heeft hij klanten actief in uiteenlopende sectoren bijgestaan in meer dan 150 succesvolle transacties. Daarbij is hij gespecialiseerd in financiële due diligence (zowel aan de koop- als verkoopzijde) en in het bedienen van zowel ondernemingen in de private sector als private equity-bedrijven.

Marc Konsten, Joaquin Zschuschen, Roy van den Wollenberg, Imraan Imamdi - FTI-BOLD

Joaquin Zschuschen en Roy van den Wollenberg hebben zich beiden aangesloten bij de Digital-praktijk van FTI-BOLD.

Zschuschen kan bogen op ruim twintig jaar aan ervaring op het gebied van informatietechnologie, opgedaan binnen zowel het bedrijfsleven als in advisering. Na in zijn vroege loopbaan te hebben gewerkt als softwarearchitect en IT-consultant, fungeerde hij meer recent als IT development manager bij energiepartij Greenchoice en als digital manager bij luchtvaartmaatschappij KLM.

Van den Wollenberg is al sinds de eeuwwisseling actief binnen het finance-, technologie- en data science-domein. Na in zijn vroege loopbaan ervaring te hebben opgedaan als business controller, maakte hij de overstap naar Prodware, waar hij doorgroeide naar de rol van manager van de Business Intelligence-praktijk. Na elf jaar Prodware maakte hij een korte uitstap naar softwareleverancier Tagetik, om vervolgens bij Ctac aan de slag te gaan als hoofd van het team Data & Analytics.

Imraan Imamdi heeft zich aangesloten bij FTI-BOLD’s Transformations-praktijk. Imamdi is een ervaren manager met een sterke financiële achtergrond. Eerder was hij actief voor Boer & Croon, waar hij werkte aan diverse grootschalige financiële transformatieprojecten in uiteenlopende sectoren. Hij begon zijn loopbaan bij de Rabobank, waar hij na het doorlopen van een traineeship verschillende rollen vervulde – van projectmanager tot business banker.

FTI-BOLD is de Nederlandse tak van het Amerikaanse FTI Consulting, een van ’s werelds grootste (en bekendste) management consultancykantoren. FTI-BOLD opereert nu nog vanuit een kantoorvilla in Baarn, maar de circa 45 werknemers verhuizen met het oog op de groeiambities binnenkort naar een nieuw kantoor op de Zuidas.