FTI-BOLD

FTI-BOLD is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in turnarounds(digitale) transformaties en transacties op (inter)nationaal niveau. We hebben de kennis, expertise en ervaring om bedrijven te ondersteunen en te leiden. We doen dit door strategieën te combineren met onze hands-on 'analyseren, adviseren, uitvoeren' aanpak. FTI-BOLD maakt sinds 1 februari van dit jaar onderdeel uit van FTI Consulting, een wereldwijd opererend adviesbureau met meer dan 7.000 medewerkers.

FTI-BOLD.lab

BOLD.Lab ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van een goed gedefinieerde, duurzame strategie aan de hand van inzichten verkregen door de inzet van nieuwe digitale technologie, zoals analysetools, AI en machine learning.

FTI-BOLD.interim

Dat is “Interim Anders”. Er zijn veel interim-bureaus, maar wat maakt FTI-BOLD Interim “anders”? We plaatsen niet zomaar iemand, we vragen door en begrijpen organisaties omdat we zelf aan de knoppen hebben gezeten. Dat betekent dat er een beperkt aantal kandidaten wordt geselecteerd en voorgesteld. Onze kandidaten hebben het brede BOLD netwerk tot hun beschikking. Dat maakt dat inzet van een interimmer daadkrachtiger, beter en effectiever, voor zowel de klant als de interimmer.

FTI-BOLD | Nieuws