Into Control verwelkomt vijf nieuwe risk en compliance consultants

08 november 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Into Control heeft aan het begin van deze maand vijf nieuwe consultants verwelkomd: Elias Römer, Jessica Carter, Sophia Apon, Dilan Kalender en Ayoub Fethi.

Elias Römer en Sophia Apon hebben beiden een achtergrond in rechtsgeleerdheid en gaan zich bij Into Control richten op compliancevraagstukken, met een focus op wet- en regelgeving in de financiële sector.

Jessica Carter, Dilan Kalender en Ayoub Fethi sluiten zich aan bij de riskpraktijk van het Utrechtse adviesbureau. Zij gaan opdrachtgevers helpen met het in kaart brengen van risico’s en de implementatie van beheersingsmaatregelen.

Into Control verwelkomt vijf nieuwe risk en compliance consultants

Inmiddels hebben de nieuwe aanwinsten hun onboarding al achter de rug. Afgelopen week zijn ze door middel van presentaties en cursussen alles te weten gekomen over Into Control en de werkwijze van het bureau. Ook hebben ze inhoudelijke kennis opgedaan op thema’s als risicomanagement, compliance en procesmanagement.

De komende weken zullen vooral in het teken staan van opleiden, kennismaken en starten bij de eerste opdrachten.

Bij Into Control werken ruim 20 professionals. De specialist op het gebied van interne beheersing werd in 2007 opgericht en werkt met name voor spelers binnen de financiële dienstverlening. Bekende klanten zijn banken als ABN Amro en ING en verzekeraars als Aegon, ASR en Nationale-Nederlanden.