SeederDeBoer zoekt ambitieuze Young Professionals

19 juli 2012 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau SeederDeBoer is voor zijn Young Professionals programma op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven collega’s. De nieuwe lichting Young Professionals begint per 1 oktober 2012 aan het tweejarige programma vol uitdagende opdrachten en trainingen.

SeederDeBoer is in de herst van 2010 gestart met een Young Professional Pool. Gedurende het 2-jarige programma komen de Young Professionals in verschillende projecten en organisaties terecht. Ook werken ze op verschillende terreinen, zoals projectmanagement, procesmanagement, functioneel ontwerp en business control.

In mei van dit jaar begonnen vier junior adviseurs aan de vierde lichting van het programma.

Groeiambitie
De instroom van de 5de lichting nieuwe Young Professionals sluit aan bij de groeiambitie van SeederDeBoer. SeederDeBoer is op dit moment met circa 50 mensen actief in de markt. Het adviesbureau heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren - het wil doorgroeien naar ongeveer 40 adviseurs, 20 young professionals en 30 zelfstandigen in 2015. Het adviesbureau benadrukt wel dat groei op zich geen doel is. “Groei in omvang is echter wel van groot belang om continuïteit te bieden en ons te blijven ontwikkelen in ons vak” aldus een SeederDeBoer adviseur.

Nieuws

Meer nieuws over