Rita Ekkelenkamp start bij HR-advieskantoor BexerHamstra

01 november 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na veertien jaar bij een internationaal advieskantoor begint Rita Ekkelenkamp vandaag aan haar nieuwe uitdaging bij BexerHamstra, een boutique HR-adviseur actief in hetzelfde segment.

Bij BexerHamstra gaat Ekkelenkamp opdrachtgevers adviseren op het gebied van organisatie-inrichting, performance management en beloningsvraagstukken. Haar focus ligt op klanten in de retail, consumentengoederen, media en agrarische sector.

Ekkelenkamp maakt de overstap vanuit Korn Ferry (het voormalige Hay Group), waar ze veertien jaar werkzaam was (in twee afzonderlijke perioden), meest recentelijk in de rol van associate client partner. Ze was actief vanuit het Amsterdamse kantoor van de organisatie.

Rita Ekkelenkamp, BexerHamstra

In deze periode werkte ze zowel voor corporates als middelgrote bedrijven aan onderwerpen op het gebied van onder meer organisatie-ontwerp, operationele modellen, talentmanagementstrategieën, managementontwikkelingsprogramma’s, prestatiemanagement, werknemersbetrokkenheid en cultuur.

Tijdens haar tijd bij Korn Ferry maakte ze een kleine uitstap naar DTG, waar ze actief was als manager in de HR-afdeling. Eerder in haar loopbaan werkte ze voor Frans industrieel bedrijf BGN, waar ze een management traineeship doorliep.

Ekkelenkamp kiest bewust voor de overstap naar BexerHamstra, zo laat ze weten. “BexerHamstra is in korte tijd gegroeid naar een gevestigde naam in organisatie- en beloningsadvies. Het bureau is een frisse, maar volwassen speler op de markt.”

Rogier Kerkhof, partner bij BexerHamstra, reageert verheugd op haar komst. “Rita heeft veel ervaring in management en human capital consulting en heeft haar sporen ruimschoots verdiend. Ze is goed thuis in het verhelderen en effectiever maken van organisaties en het ontwikkelen van passende performance- en beloningssystemen, met haar komst versterken wij ons seniorteam.”

BexerHamstra is in 2019 ontstaan door de fusie tussen Hamstra & Partners en Bexer. Vandaag de dag telt het bureau ruim 30 consultants.