Twynstra Gudde blijft tot 2018 gevestigd in Amersfoort

16 juli 2012 Consultancy.nl

Twynstra Gudde heeft de huurovereenkomst van haar hoofdkantoor in Amersfoort (Stationsplein 1) verlengd tot en met eind 2018. Belangrijkste reden voor het adviesbureau om het contract open te breken is de goede bereikbaarheid voor opdrachtgevers en medewerkers. Het kantoor heeft een oppervlakte circa 7.750 m2 en 215 parkeerplaatsen.

De oorspronkelijke huurovereenkomst van het kantoor liep tot medio 2014, maar het adviesbureau besloot samen met verhuurder Hanzevast om het contract tussentijds open te breken. Twynstra Gudde werd in deze transactie bijgestaan door DK Makelaars uit Arnhem.

Het adviesbureau is al meer dan 20 jaar gevestigd in Amersfoort. Na de oprichting in 1964 was het adviesbureau ruim 27 jaar gevestigd in Deventer. Kort na de buy-out door medewerkers in 1988 verhuisde Twynstra Gudde naar Amersfoort.

Ronald McDonald Kinderfonds huurt etage
Sinds begin 2012 verhuurt Twynstra Gudde een etage van haar kantoor aan Het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook maken de bedrijven gezamenlijk gebruik van faciliteiten, zoals receptie, parkeergarage, bedrijfsrestaurant en ICT.  

Omzet Twynstra Gudde
Het gerenommeerde adviesbureau wordt geraakt door de financiële crisis. Vorige week bleek uit een analyse dat de omzet van Twynstra Gudde in de afgelopen drie jaar met 28% is gedaald.

Nieuws