Twynstra Gudde verhuurt etage aan Ronald McDonald

03 februari 2012 Consultancy.nl

Het Ronald McDonald Kinderfonds is per 1 januari 2012 verhuisd van De Bilt naar het centrum van Amersfoort. Het goede doel huurt een etage in het pand van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde vlakbij het Stationsplein. Twynstra Gudde biedt het kantoormeubilair in bruikleen aan, zodat Ronald McDonald Kinderfonds geen nieuwe investeringen hoeft te doen in de kantoorinrichting. Daarnaast maken het adviesbureau en het goede doel ook gezamenlijk gebruik van faciliteiten, zoals receptie, parkeergarage, bedrijfsrestaurant en ICT.

De officiële opening van het nieuwe kantoor van het Ronald McDonald Kinderfonds is eind januari verricht door burgemeester Lucas Bolsius, Robert ten Brink (ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds) en Ed Nijpels.

Het kantoor van Twynstra Gudde biedt vele voordelen: “De nieuwe locatie heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Het pand voldoet aan alle eisen die aan een moderne, duurzame kantooromgeving worden gesteld: snelle internetverbinding, goede luchtinstallatie, flexibele kantoorinrichting en goede vergaderfaciliteiten. Het is een wereld van verschil met de vorige locatie'', aldus een woordvoerder van het goede doel.

Over het Ronald McDonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Door steun van het goede doel kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of spelen of er met het hele gezin even helemaal uit.

Nieuws