Keith Molloy versterkt Outsourcing tak PA Consulting

13 juli 2012 Consultancy.nl

PA Consulting Group heeft haar Europese Shared Services and Outsourcing Practice uitgebreid met de ervaren specialist Keith Molloy. Keith heeft meer dan tien jaar ervaring in outsourcing en shared services en focust zich op procurement, supply chain en finance. Tevens heeft hij een sterk trackrecord in management consulting, doordat hij ruim elf jaar werkzaam was bij Mitchell Madison Group, Silver Oak Partners en EquaTerra.

Keith Molly was hiervoor werkzaam bij het Londense kantoor van Citigroup, waar hij EMEA-hoofd van de afdeling category management was. Voorheen werkte hij als Director van Citigroups Shared Services-organisatie. Voordat hij bij die bank kwam, was hij Principal Consultant bij EquaTerra, een adviesbureau dat zich specialiseert in sourcing en shared services (KPMG kocht EquaTerra in februari 2011). Tussen 2002 en 2005 diende hij als het hoofd van Global Sourcing Asia Pacific van Deutsche Bank. Hier was hij ook regionaal leidinggevende van de outsourcing van Deutsche Banks niet-essentiële procurement-to-pay-functie aan Accenture. In de late jaren 90 was Molly werkzaam bij Mitchell Madison Group, een adviesbureau dat in 1994 werd opgericht door dertig voormalige consultants van McKinsey & Company. Ook werkte hij bij spendmanagementspecialist Silver Oak Solutions.

Keith Molloy is blij met zijn nieuwe uitdaging: “PA is een toonaangevende organisatie in shared services en outsourcing en ik ben zeer verheugd dat ik bij zo’n goed aangeschreven en dynamisch team kan werken. Ik kijk ernaar uit met PA samen te werken om klanten te ondersteunen bij het maximaliseren van de voordelen van hun uitbestede relaties, en hen te helpen om de voordelen van hun doordachte, goed uitgevoerde sourcing te benutten.”

“We zien een duidelijke toename in ons sourcinggerelateerde werk en zijn zeer blij om Keith te kunnen verwelkomen in ons team. Hij brengt een rijkdom aan ervaring mee die onze capaciteiten verder zal versterken, en die ons helpt om te verzekeren dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst”, aldus Jonathan Cooper-Bagnall, Head of Shared Services and Outsourcing bij PA Consulting Group.

Nieuws

Meer nieuws over