PA Consulting

PA Consulting is een internationaal toonaangevende managementadviesbureau met een zeer divers aanbod van diensten op het gebied van onder andere Strategy, Digital, Business Design, Agile, Business Intelligence & Analytics en IT Transformation. Bij PA werken wereldwijd meer dan 2.600 strategen, consultants, technologen, innovators en industrie-experts, verdeeld over 25 landen en werkzaam in 9 marktsectoren. In Nederland ligt deze sectorfocus voornamelijk op (Financial) Services, Manufacturing en de Publieke Sector.

Wij geloven in de kracht van vindingrijkheid om een positieve menselijke toekomst op te bouwen in een technologie gedreven wereld. Onze diverse teams combineren innovatief denken en baanbrekende technologieën om beter en sneller vooruitgang te boeken. Onze klanten passen zich aan en transformeren, en samen bereiken we blijvende resultaten. Hierbij challengen we de status quo om de juiste oplossingen te vinden die niet alleen op papier maar ook in de praktijk écht werken. Dit principe is en blijft onze passie – sinds 1943. Wij plaatsen innovatie in het hart van ieder project – dit is essentieel in een steeds sneller veranderende wereld. PA biedt haar klanten dan ook een unieke combinatie van consulting, technologie en innovatie.

Onze consultants worden ondersteund door 250 wetenschappers, technici en engineers die vanuit ons unieke Technology Center in Cambridge opereren. We ontwikkelen en creëren volledig nieuwe producten en diensten voor onze klanten: van idee naar concept naar gecertificeerd product. Geen enkele andere adviesorganisatie heeft dit weten te evenaren.

Wij onderscheiden ons als onafhankelijke organisatie met zeer ervaren management consultants die met hun unieke breedte aan vaardigheden en diepe expertise in daadkrachtige teams samenwerken met de klantorganisatie.

PA Consulting | Nieuws