4 nieuwe consultants voor vastgoedspecialist Fakton

05 juni 2011 Consultancy.nl

Fakton heeft recent vier 4 nieuwe consultants aangetrokken: Maarten Kievits, Eveline Duermeijer, Vinoo Khandekar en Maarten Matze.

Maarten Kievits – Consultant
Maarten Kievits wordt verantwoordelijk voor de advisering aan de met name publieke opdrachtgevers gericht op gebiedsontwikkeling- en vastgoed. Hiervoor werkte Maarten bij OPPS (5,5 jaar) en ruim 6 jaar bij KPMG Metrum (onderdeel van KPMG Consulting en gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling, infrastructuur, vastgoed en huisvesting). Maarten Kievits heft een Master in Bestuurskunde behaald aan de Universiteit Twente.

Eveline Duermeijer – Senior Consultant
Eveline Duermeijer treedt in dienst als Senior Consultant. Zij is afkomstig van de ING, waar ze in de afgelopen jaren werkzaam was op het gebied van Real Estate Investment Management en risico-management binnen de vastgoed tak. Daarvoor werkte ze onder andere voor Holland Art Gallery als commercieel medewerker, voor olie & gasbedrijf Hertel als Risk Manager en voor het OT Theater.

Fakton - Adviseurs

Vinoo Khandekar – Consultant
Vinoo Khandekar is begin 2011 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Master in Urban Planning). In april is hij in dienst getreden als Consultant bij Fakton.

Maarten Matze – Consultant
Maarten Matze rondde begin dit jaar zijn Master studie Real Estate af aan de Technische Universiteit Delft. Hij is begonnen als Consultant en gaat zich richten op onder andere waarderingen van land en vastgoed.

Nieuws

Meer nieuws over