FTI-BOLD lanceert recruitmentcampagne ‘Why Compromise?’

29 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

FTI-BOLD zet onder de vleugels van FTI Consulting zijn groeiambities voort. Met de nieuwe ‘Why compromise?’-campagne wil het bureau op een aansprekende manier nieuwe talenten enthousiasmeren voor het advieskantoor.

Voor iedereen die nadenkt over een carrière in consulting is één van de gangbare eerste overwegingen de keuze voor het type bedrijf. Zo kun je kiezen voor een groot advieskantoor, een generalist of een boutiquebureau. Daarnaast sta je voor de keuze tussen bijvoorbeeld een breed werkveld of juist een setting waarin specialisatie centraal staat.

Bij FTI-BOLD zijn ze ervan overtuigd dat er meer te kiezen valt. In hun nieuwe ‘Why compromise?’-campagne leggen ze uit hoe consultants binnen het bureau kunnen genieten van het ‘beste van twee werelden’. Daarmee benadrukt het kantoor zijn roots als enerzijds een lokale adviesspeler en anderzijds een groot, wereldwijd netwerk.

FTI-BOLD lanceert recruitmentcampagne ‘Why Compromise?’

BOLD werd opgericht in 2013 en wist in de jaren daarop binnen de Nederlandse thuismarkt uit te groeien naar een team van 30+ professionals. Het bureau kwam vervolgens op het netvlies van het Amerikaanse FTI Consulting, een adviesbureau met een wereldwijde jaaromzet van $2,5 miljard en zo’n 6.600 professionals.

Uit de krachtenbundeling kwam eind vorig jaar FTI-BOLD voort, een vooraanstaande speler gespecialiseerd in vier dienstengebieden: transformaties, transacties, turnarounds en digital. FTI-BOLD opereert vanuit zijn kantoor in Baarn (eind dit jaar wordt Amsterdam de vestigingsplaats). Wereldwijd heeft FTI Consulting meer dan 120 kantoren.

Why Compromise?

Om aan de groeiende vraag naar zijn diensten te kunnen voldoen is FTI-BOLD op zoek naar nieuw talent, zowel starters als meer ervaren professionals. Via ‘Why Compromise?’ – momenteel te zien op een billboard in de Zuidas, op LinkedIn en allerlei online platforms – wordt nieuw talent geënthousiasmeerd om na te denken over een overstap.

Uithangbord van de campagne is een video waarin een host potentiële kandidaten door de essentie van ‘Why compromise?’ heenloopt. De goedlachse host legt kandidaten enkele prikkelende vragen voor die betrekking hebben op de verschillende keuzedilemma’s waar overstappend talent mee te maken kan krijgen.

Na een ronde van vijf vragen worden kandidaten gerustgesteld: het blijkt dat ze helemaal niet hóeven te kiezen – FTI-BOLD brengt het allemaal samen, zodat ze geen compromis hoeven te sluiten.