Snelgroeiend AND Digital opent volgende Club in Rotterdam

22 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

In de zomer van vorig jaar werd AND Digital actief in ons land. Ondanks de krapte op de IT-arbeidsmarkt wist het bureau met een bijzondere formule uit te groeien tot een team van 65 medewerkers. En dat succes smaakt naar meer: “In 2025 willen we in minstens vijf Nederlandse steden Clubs hebben”, zegt Jeroen Kleinhoven, Benelux Executive bij AND Digital.

In het Verenigd Koninkrijk is AND Digital (opgericht in 2014) uitgegroeid tot een gevestigde naam in de wereld van digitale expertise. Tot de klantenkring behoren bekende namen als British Airways, Gousto, Sky Group en CitizenM.

De Nederlandse markt wekte de interesse van de Britten, vooral vanwege de vooruitstrevende digitale markt en de vele bedrijven die wel wat hulp zouden kunnen gebruiken bij het vergroten van hun IT-slagkracht. Kleinhoven werd aan boord gehaald om de marktintrede te leiden.

Jeroen Kleinhoven, Benelux Executive, AND Digital

“We helpen bedrijven bij hun digitale strategieën, IT-projecten en het vergroten van kennis en kunde op het gebied van IT en digital”, legt Kleinhoven uit. “We merken dat onze visie en aanpak aanslaat in Nederland. In no time zijn we gegroeid tot meer dan 65 professionals.”

In deze visie staat het dichten van de digitale vaardighedenkloof centraal. AND Digital investeert fors in het opbouwen van de vaardigheden van de eigen collega’s. En ook bij opdrachtgevers is het de missie van het bedrijf om hen stap voor stap vooruit te helpen, met als uitgangspunt dat ze aan het einde van de rit zelf de digitale vaardigheden hebben om te blijven vernieuwen.

Na Amsterdam boort AND Digital nu ook de Rotterdamse markt aan. “Wij staan te popelen om in Rotterdam van start te gaan”, zegt Kleinhoven. “De Rotterdamse mentaliteit van hard werken en mouwen opstropen past goed bij AND Digital. Bovendien liggen er in de regio veel kansen. Rotterdam heeft een grote pool talenten, een flinke dosis ondernemerschap en de kracht om te innoveren.”

Vanuit het nieuwe kantoor in het Groothandelsgebouw gaat AND Digital bouwen aan een Club – zoals het bureau zijn kantoren noemt, waarbinnen teams als tribes opereren en collega’s als ANDis door het leven gaan – en aan een team dat uiteindelijk 100 mannen en vrouwen moet tellen.

“Wij zeggen vaak dat tech mensenwerk is. Vooral vandaag de dag extra relevant. Het draait bij ons om samenwerking, authenticiteit, integriteit en ontwikkeling. Dit maakt ons reuze interessant voor gearriveerde techies, maar ook voor switchers die het vak willen leren”, aldus Kleinhoven.

En de ambities reiken nu alweer verder dan Rotterdam. “Voor 2025 willen we minstens vijf Nederlandse Clubs openen. Hiermee kunnen we lokaal maatwerk leveren en echt versnellen. Zo zijn we letterlijk dicht bij onze klanten.”