AND Digital

Bij AND Digital versnellen we de ontwikkeling van digitale mogelijkheden en stimuleren we de productontwikkeling van ambitieuze bedrijven.

We zijn sinds juni 2021 in Amsterdam neergestreken om de groeiende vraag naar lokaal IT- en digitaal talent in Nederland te ondersteunen. Onze groei als bedrijf wordt gedreven door zowel ons unieke business model als door onze missie om mensen te helpen met het leren en in de praktijk brengen van digitale technologieën.

Wat onderscheidt AND Digital?

We ontwikkelen niet gewoon producten en services vóór onze klanten; we creëren ze samen mét onze klanten. We doen dit door de in-house teams van onze klant te mixen met onze eigen experts. Zo versnellen we het samenwerkingsproces en voorzien we tegelijkertijd onze klanten van de vaardigheden die nodig zijn voor succes op de lange termijn.

Mensen komen op de eerste plaats

Het gaat niet alleen om de cultuur die we koesteren met onze ANDis en de teams van onze klanten, het gaat erom dat we onze digitale producten rond de eindgebruiker ontwerpen. We streven ernaar het alledaagse leven te verbeteren met technologie.

Vaardigheden en kennis delen

AND Digital werkt met een brede reeks organisaties; van zakelijke start-ups tot mondiale bedrijven binnen de financiële sector, detailhandel en de reiswereld. Wat hebben de klanten van AND gemeen? Het zijn ambitieuze organisaties die digitale producten willen aanbieden, maar die niet de kennis in-house hebben om dit op korte termijn te bereiken. Onze teams werken zij aan zij met de klant om producten te lanceren en de klanten uit te rusten met de digitale vaardigheden en kennis om het daarna zelfstandig te doen.

Onze missie

Het is de missie van AND Digital om de digitale kloof in de wereld te verkleinen. We zien al jaren dat er een tekort is aan digitale expertise en wij doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen de skills en ervaring te geven om hun bedrijfsleven en persoonlijke wereld te verbeteren met digitale oplossingen.

AND Digital | Nieuws