Boer & Croon 6e in Beste Werkgevers 2012 van Nederland

13 april 2012 Consultancy.nl

Boer & Croon heeft een zesde plaats op de lijst van Beste Werkgevers 2012 van Nederland bereikt. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Beste Werkgevers van Nederland door Great Place to Work Nederland.

In de volledige lijst van 2012 staan 9 organisatie- en ICT adviesbureaus.

Open en creatieve bedrijfscultuur
Boer & Croon profileert zich met een open en creatieve bedrijfscultuur. Medewerkers worden gestimuleerd om ondernemend en zelfstandig aan de slag te gaan. Plaats en tijd onafhankelijk werken is al jaren vanzelfsprekend. Esther Storm, Hoofd Personeelszaken bij het adviesbureau: “We zijn uitermate gelukkig dat Boer & Croon zich wederom tot een van de beste werkgevers van Nederland mag rekenen. We zien onze ranking als een bevestiging van onze continue inspanningen om een goed werkgever te zijn.”

Over Beste Werkgevers 2012 van Nederland
Great Place to Work onderzoekt de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties. De lijst van Beste Werkgevers wordt bepaald op basis van de positieve antwoorden door medewerkers van een organisatie op een vragenlijst van 58 stellingen en twee open vragen en op basis van de evaluatie van het werkgeversbeleid.

Nieuws

Meer nieuws over