Proven Partners lanceert Sturing & Ruimte Festival

01 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 23 juni vindt de eerste editie van het Sturing & Ruimte Festival plaats. Het overkoepelende thema van het evenement: het bevorderen van teamontwikkeling en het streven naar next level in zelforganisatie. 

Het Sturing & Ruimte Festival is een nieuw initiatief van Proven Partners, een adviesbureau gespecialiseerd in het wendbaar maken van organisaties. Doelstelling van het evenement is om professionals te inspireren op onderwerpen op het snijvlak van organisatie-, team- en medewerkerontwikkeling.

“Na zo’n twee jaar vooral online te hebben gewerkt, herstellen we nu in ere wat volgens ons een belangrijke ‘enabler’ is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: gezamenlijk en op een persoonlijke manier kennis opdoen en leren”, zegt Annemarie van den Broek, sherpa bij Proven Partners.

Proven Partners lanceert Sturing & Ruimte festival

Ieder festival stelt een ander thema centraal. De eerste editie op 23 juni, in The Student Hotel te Eindhoven, heeft als werktitel: ‘Teams aan zet, zelforganisatie next level’.

Gedurende de dag kunnen bezoekers van het festival rondom dit thema deelnemen aan uiteenlopende trainingen, workshops en sessies. Daarin wordt onder meer aandacht gegeven aan teamontwikkeling en de rol van de coach daarin.

Vragen die tijdens de workshops aan bod komen zijn: Hoe ontwerp en bouw je de ultieme werkomgeving voor teams? Hoe geef je elkaar inzicht in de verschillende karakters en competenties. Hoe kun je deze informatie toepassen om hechtere teams te smeden? En hoe kan een sociaal intranet bijdragen aan de effectiviteit van teamtrajecten?

Door deel te nemen aan het inhoudelijke programma kunnen professionals werken aan hun vaardigheden, zoals het versterken van hun bewustzijn als teamcoach, nieuwe invalshoeken opdoen rondom de meerwaarde van zelforganisatie en teambased werken.

Ook leren ze nieuwe werkvormen kennen en krijgen ze handige tips & tricks aangereikt die ze kunnen toepassen in hun eigen teamsessies. Tot slot is er volop ruimte om te netwerken met collega’s uit het vakgebied.

Aanmelden voor het festival kan op de website van Proven Partners.