Kirkman doet mee aan Nationaal Kantine Onderzoek

03 mei 2012 Consultancy.nl

Op dinsdag 5 juni 2012 - World Environment Day - organiseert Stichting Professional Passionates de Sustainable Hunt 2012. Op die dag gaan 50 'Professional Passionates' samen met 50 bestuurders en managers op jacht naar manieren om de de lunchkantine binnen het bedrijfsleven te verduurzamen. Kirkman Company, een adviesbureau uit Baarn, is partner van Professional Passionates en ondersteunt de stichting met het uitvoeren van onderzoek en daarnaast levert het ook een inhoudelijk bijdrage aan het event op 5 juni.

Nationaal Kantine Onderzoek
In aanloop naar de Sustainable Hunt heeft Professional Passionates het 'Nationaal Kantine Onderzoek' gelanceerd. Kirkman Company is betrokken bij het onderzoek en zal Professional Passionates ondersteunen met de uitwerking van het onderzoek en het opstellen van een eindrapport. Het adviesbureau is ook deelnemer van het onderzoek en heeft het spits afgebeten: bekijk hier de ingezonden video.

Naast Kirkman Company hebben verschillende bedrijven toegezegd deel te nemen aan het 'Nationaal Kantine Onderzoek' en de Sustainable Hunt 2012. Zo zullen onder andere Tex Gunning (RvB AkzoNobel), Maurits Groen (oprichter van huidige mauritsgroen.mgmc), Stef Kranendijk (CEO Desso), Ruud Koornstra (oprichter Tendris) en Ivo Lurvink (ING) 'meejagen' tijdens het event. Na afloop van de jacht nemen ze een (mysterieuze) buit mee naar huis, zodat ook hun collega's een duurzamere bedrijfscultuur kunnen ervaren.

Kirkman Company - Sustainable Hunt 2012

Interesse om deel te nemen? Zie voor meer informatie deze website.

Nieuws