2 management trainees gestart bij Magnitude Consulting

18 april 2012 Consultancy.nl

Kathelijn Kuijpers en Desiree Tsang A Sjoe zijn recent gestart als management trainees bij Magnitude Consulting. Tijdens hun traineeship gaan zij zich bezighouden met vraagstukken uit de financiële sector. In maart werd bekend dat Lidia Swinkels ook als trainee is begonnen bij Magnitude Consulting.

Over Kathelijn Kuijpers
Kathelijn heeft een Master in Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam behaald. Tevens heeft zij een Master Organization Studies aan de Universiteit van Tilburg. Voordat Kathelijn in dienst trad bij Magnitude Consulting werkte zij als Intercedente bij Randstad.

Over Desiree Tsang A Sjoe
Desiree heeft Masters behaald in Beleid Communicatie en Organisatie en in Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Desiree stage gelopen en is zij afgestudeerd bij een lokale Rabobank.

Over Magnitude Consulting traineeship
Magnitude Consulting heeft onlangs een traineeship programma gelanceerd voor starters. Het adviesbureau biedt studenten de kans om in een traineeship kennis te maken met zowel het adviesvak als een loopbaan bij één van hun opdrachtgevers. Tijdens het traineeship vervullen trainees zelfstandig een opdracht. Veel van de opdrachten bevatten zowel strategische, bestuurlijke als veranderkundige aspecten. De trainees worden tijdens het gehele traject intensief begeleid door ervaren consultants van van het organisatie adviesbureau uit Zeist.

Nieuws