Lidia Swinkels start traineeship bij Magnitude Consulting

21 maart 2012 Consultancy.nl

Lidia Swinkels is begin maart in dienst getreden als management trainee bij Magnitude Consulting. Tijdens haar traineeship gaat zij zich bezighouden met vraagstukken uit de financiële sector. Lidia heeft een Bachelor in Organisatiewetenschappen en een Master of Science in Organization Studies behaald aan de Universiteit van Tilburg.

Magnitude Consulting heeft onlangs een traineeship programma gelanceerd voor starters. Het adviesbureau biedt studenten de kans om in een traineeship kennis te maken met zowel het adviesvak als een loopbaan bij één van hun opdrachtgevers. Tijdens het traineeship vervullen trainees zelfstandig een opdracht. Veel van de opdrachten bevatten zowel strategische, bestuurlijke als veranderkundige aspecten. De trainees worden tijdens het gehele traject intensief begeleid door ervaren consultants van Magnitude Consulting.

Over Magnitude Consulting
Magnitude Consulting is een kwalitatief hoogwaardig management adviesbureau dat zich in de markt als nichespeler onderscheidt door uniek te zijn in keuzes en gedrag. Er wordt gestreefd naar helderheid op elk gebied. Consultants binnen Magnitude worden gedreven door het belang dat opdrachtgevers hechten aan de waarde van het advies. Veel van de opdrachten bevatten zowel strategische, bestuurlijke als veranderkundige aspecten. Magnitude Consulting heeft circa 20 adviseurs in dienst en is gevestigd te Zeist.

Nieuws