Higher & Co. partner Henry Haaijer bestuurslid NCD

07 april 2011 Consultancy.nl

Henry Haaijer, oprichter en managing partner van HR adviesbureau Higher & Company, is door de ledenraad benoemd tot bestuurslid van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD).

Het bestuur maakt op korte termijn bekend welke portefeuille Henry krijgt toebedeeld. De Higher & Company adviseur verwacht een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de topics die op dit moment op de agenda van de directeur/bestuurder staan, waaronder leiderschap, wederzijdse verantwoordelijkheid, high performance en sustainability. 

Henry Haaijer over zijn benoeming: "Het mooie van mijn functie is dat je meerdere belangen aan elkaar kunt verbinden en zo ten dienste kan staan van anderen." Daarnaast is het zijn persoonlijke leerdoelstelling om van anderen te leren. “Bij de NCD krijg ik daar optimaal de gelegenheid voor. In die zin raad ik dan ook iedereen aan om lid te worden van deze boeiende club."

Over Henry Haaijer

Henry Haaijer richtte in 2002 het HR adviesbureau Higher & Company op. Daarvoor was hij Hoofd HR bij Boom Uitgevers. Hij volgde een HR-studie en daarnaast een kopstudie Bedrijfskunde. Sinds 2005 is hij lid van de NCD en hij is voorzitter van Jong Management kring Zwolle.

Nieuws

Meer nieuws over