Logica Benelux topman Seamus Keating vertrekt

04 april 2012 Consultancy.nl

Seamus Keating, de CEO van Logica Benelux en wereldwijde CFO van het adviesbureau, is met onmiddellijke ingang afgetreden. Dat heeft Logica vanmorgen bekendgemaakt. Keating, die meer dan 13 jaar heet gewerkt bij Logica, gaat zich richten op “andere interesses”. Zijn rol bij de Nederlandse en Belgische activiteiten wordt tijdelijk overgenomen door Serge Dubrana, de huidige operationeel directeur. Logica verwacht op korte termijn een nieuwe topman te kunnen presenteren.

Seamus Keating over zijn aftreden: “Het reorganisatie plan voor de Benelux tak is inmiddels afgerond en ik heb er alle vertrouwen in dat het een stevig fundament biedt voor een succesvolle toekomst”.

Over Seamus Keating
Keating trad in 1999 in dienst bij Logica als Director van Group Finance. In februari 2002 werd hij aangesteld als CFO en sindsdien is hij lid van het bestuur. In december 2010, nadat topman Wilbert Kieboom besloot om Logica te verlaten, werd Keating benoemd tot de nieuwe CEO van de Benelux en verhuisde hij van Londen naar Amstelveen. In de afgelopen 1,5 jaar heeft Keating zich met name gericht op de winstgevendheid van het bedrijf en begeleidde hij de reorganisatie die vorig jaar is ingezet. In het persbericht zegt Logica dat het verwacht dat de activiteiten - door de ingezette reorganisatie - dit jaar weer winstgevend zal zijn. Wereldwijd heeft de Brits-Nederlandse ICT-dienstverlener een omzetstijging van 3,3% gerealiseerd.

Nieuws