Finance intermediair Vijzelaar sluit zich aan bij de Quoratio Groep

23 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Twee maanden na financieel intermediair Scope Finance overgenomen te hebben, heeft Quoratio Groep opnieuw een detacheerder ingelijfd: Vijzelaar, dat zich volledig richt op de finance professional.

Met de overname van Vijzelaar krijgt Quoratio Groep de beschikking over zo’n 40 consultants en een uitgebreide flexibele schil binnen het finance domein. “We hebben nu een landelijke dekking,” zegt Jochem Kentgens, CEO van de Quoratio Groep. “Hiermee gaat een belangrijke ambitie in vervulling.”

Vijzelaar detacheert hoogopgeleide finance professionals en verzorgt de werving en selectie voor financiële vacatures. Het bedrijf is gevestigd in Bussum en vooral actief in de provincies Noord-Holland en Utrecht.

René Beukema en Jochem Kentgens

“De finance markt is krap. Het feit dat we dankzij de overname van Vijzelaar 40 fantastische consultants tot onze beschikking hebben geeft me vertrouwen in de toekomst”, vervolgt Kentgens. “Met de combinatie van ons eigen finance label Verhoeve, Vijzelaar en het onlangs verwelkomde Scope, maken we nu een vliegende start buiten onze traditionele regio’s.”

Scope Finance werd afgelopen december door de Quoratio Groep overgenomen. Dit bedrijf uit Alblasserdam is vooral actief in het zuiden en (zuid)westen van Nederland.

Ook René Beukema, directeur van Vijzelaar, wijst op de voordelen van het hebben van een landelijke dekking. “De Quoratio Groep was met Verhoeve en Scope al op weg naar landelijke dekking op het gebied van detachering van financieel specialisten. Wij maken nu die puzzel compleet en het is een leuke uitdaging om gezamenlijk verder te groeien tot de beste detacheerder van Nederland.”

“De overname brengt het ‘beste van twee werelden’ samen”, vervolgt Beukema. “We blijven zelfstandig actief als Vijzelaar maar wel als onderdeel van de Quoratio Groep. Daarmee hebben we onze consultants nog meer te bieden als het gaat over opleiding en trainingen in huidige en toekomstige competenties. Onze klanten kunnen we een breder pakket aan diensten aanbieden en kunnen we beter ondersteunen, omdat we meer middelen en mensen tot onze beschikking hebben.”

“We behouden dus het goede van wat Vijzelaar nu is, en bouwen samen voort op die sterke basis”, concludeert Beukema tevreden.

De Quoratio Groep bestaat vandaag de dag uit zeven labels: Quoratio, Verhoeve, Vijzelaar, Zorgon, Vossius Consultancy, Ferm in Pensioenen en Scope Finance. Naast finance en control is het bureau ook actief in human resources & payroll en de gezondheidszorg.