Buck Consultants International breidt directie uit met Elise Gerritsen

11 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Buck Consultants International heeft Elise Gerritsen benoemd tot lid van het directieteam.

Met de toevoeging van de 54-jarige Elise Gerritsen groeit het bestuur van het logistiek- en locatieadviesbureau naar vier personen. De andere executives zijn René Buck (oprichter), Patrick Haex en Marcel Michon. Zij geven samen leiding aan een team van meer dan 70 medewerkers in Nederland (Nijmegen en Den Haag) en het buitenland.

Nieuwkomer Gerritsen brengt een uitgebreide staat van dienst binnen de logistiek en supply chain mee naar het bureau. De afgelopen periode was ze actief als directeur ad interim bij het VOC, het nationale opleidingsinstituut voor de carrosseriesector.

Elise Gerritsen, Directielid, Buck Consultants International

Daarvoor gaf ze leiding aan UC Groep (een detacheerder gespecialiseerd in supply-chain rollen) en als zelfstandig adviseur werkte ze onder andere voor ProRail, DHL en Logistics Valley. Eerder in haar loopbaan vervulde ze diverse (leidinggevende) posities bij onder meer Van Gend en Loos en DHL.

Bij Buck Consultants International gaat Gerritsen een bijdrage leveren aan de verdere groeiplannen van het bedrijf en leidinggeven aan grote implementatietrajecten. “Met Elise hebben we de perfecte nieuwe collega gevonden”, zegt directeur René Buck in een toelichting.

“Om de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf te zetten zochten we iemand die nieuwe initiatieven neemt en ook implementeert. Niet alleen op het gebied van de bedrijfsstrategie, maar ook rond human resources, digitalisering en duurzaamheid.”

Over haar nieuwe rol zegt Gerritsen: “Buck Consultants International is een mooi, internationaal opererend bedrijf met gedreven professionals. De werkvelden spreken me aan. Aan de ene kant supply chain en locatievraagstukken voor bedrijven en investeerders en aan de andere kant advisering aan overheden om innovatiekracht te vergroten en vestigingsklimaat in steden en regio’s te vernieuwen. Ik zie ernaar uit om mee te werken aan de verdere ontwikkeling.”

Buiten onze landsgrenzen heeft Buck Consultants International vestigingen in Atlanta, Silicon Valley, Los Angeles, Shanghai en Singapore.

Naast haar rol bij het consultancybureau blijft Gerritsen voorzitter van Diversity Works, een stichting die zich met programma’s inzet voor het verbeteren van de diversiteit en inclusie in supply chain en logistiek.