Davinci breidt bestuur uit met Lisa Huisman en Edwin Duiverman

03 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Met het oog op zijn groeiambities heeft Davinci Consulting zijn directieteam uitgebreid van twee naar vier leden. Nieuwkomers Lisa Huisman en Edwin Duiverman voegen zich in de boardroom bij Robert Broek en Burny Verbeek.

Voor Lisa Huisman betekent de promotie naar directielid de kroon op haar lange carrière bij Davinci Consulting. Ze sloot zich in 2011 aan bij het bureau en heeft volgens directievoorzitter Broek de afgelopen jaren “een belangrijke bijdrage” geleverd aan de groei van de ICT-adviesorganisatie.

“Lisa is van grote toegevoegde waarde voor ons team met haar enthousiasme, haar sterke netwerk binnen het notariële en het financiële domein en haar vaardigheden ten aanzien van marketing, communicatie en human resources”, aldus Broek.

Davinci breidt bestuur uit met Lisa Huisman en Edwin Duiverman

Ook Edwin Duiverman is een goede bekende van Davinci Consulting. De afgelopen twee jaar was hij reeds verbonden aan het bureau. Daarvoor werkte hij bijna tien jaar bij Vesting Finance, waar hij meest recentelijk leidinggaf aan de IT-afdeling. Eerder werkte hij voor Hot ITem en Oracle.

Broek geeft aan: “Wij zijn ontzettend trots op de toevoeging van Lisa en Edwin aan de directie. Hiermee komt onze unieke branchekennis nog beter tot uiting zodat we onze klanten met nieuwe innovatieve concepten en proposities kunnen blijven verrassen.”

Samen geeft het kwartet leiding aan een team van circa veertig consultants. Broek is de veteraan van het viertal. Hij werkt al sinds 1997 voor het bureau, sinds 2006 als partner. Verbeek is elf jaar werkzaam voor Davinci Consulting en maakt sinds vorig jaar deel uit van de directie.

Davinci Consulting is een IT-adviesbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van digitale communicatiestandaarden in de Nederlandse hypotheken-, vastgoed- en notariële sector. Het bureau heeft tal van toonaangevende datanetwerken gebouwd, waaronder de belangrijkste architectuur voor samenwerking binnen de hypotheekketen (een initiatief van Hypotheken Data Netwerk).

Sinds mei 2021 is Davinci Consulting onderdeel van Yellowtail, dat op zijn beurt weer onderdeel is van zakelijke dienstverlener Conclusion.