Davinci helpt FC Twente met binnenhalen shirtsponsor

05 april 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Davinci Advies heeft voetbalclub FC Twente geholpen met het vinden van een nieuwe kledingpartner. Vanaf het seizoen 2011-2012 verbindt het Zwitserse kledingmerk Burrda Sport zich voor vijf jaar als sponsor van de eerste selectie, de Voetbalacademie en de vrouwenteams.

Davinci werkt al sinds 2010 voor de voetbalclub. Naast strategische advisering op gebied van marketingconcepten voor bestaande sponsors van de club, helpt het adviesbureau FC Twente met sponsorfinding. De partnership is begeleid door de Sport, Media & CRM unit van Davinci. De unit binnen Davinci Advies is gespecialiseerd in sportmarketingvraagstukken en heeft in het verleden ook al opdrachten afgerond voor o.a. Ajax, de KNVB en de Eredivisie CV.

Burrda Sport heeft gekozen voor een samenwerking met FC Twente vanwege de mooie traditie, de trots en geweldige trouwe achterban. “In haar zoektocht naar een club in Nederland die de ideologie van het merk ‘Challenge Yourself’ op meerdere aspecten belichaamt, denkt Burrda Sport in FC Twente de perfecte match te hebben gevonden” aldus het persbericht van Burrda Sport.