Janine Mulder en Pauline Modderman partner bij KWINK groep

28 januari 2022 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KWINK groep heeft Janine Mulder en Pauline Modderman gepromoveerd tot partner. Met de toetreding groeit het partnerteam van het onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken naar zes.

De twee nieuwe partners voegen zich in het partnerteam bij de drie medeoprichters van KWINK groep Bill van Mil, Maarten Noordink en Annelies Dijkzeul (het trio besloot in 2007 om vanuit Berenschot de krachten te bundelen en een eigen bureau op te zetten) en Rogier van Schelven (die sinds 2019 partner is).

Onder hun leiding is KWINK groep gegroeid tot een team van 25 medewerkers. Aan Mulder en Modderman nu de taak om als aandeelhouder te helpen meebouwen aan de toekomstige groeiambities.

Janine Mulder en Pauline Modderman - Kwink Groep

“Wij als huidige partners zijn erg trots dat we het bedrijf waar we al sinds 2007 samen keihard aan werken nu ook écht met Janine en Pauline mogen delen”, aldus Van Mil, Noordink, Dijkzeul en Van Schelven.

Noordink omschrijft de benoemingen als een logische stap. “Janine en Pauline zijn al ruim zeven jaar bij ons werkzaam en hebben zich in die tijd bewezen als slimme adviseurs, toegewijde directeuren en prettige collega’s. Deze stap is dan ook meer dan verdiend. Daarnaast is het ook een belangrijke stap voor het bedrijf. Met zes partners hebben we een stevigere basis om verder door te groeien.”

Janine Mulder is afgestudeerd als Bestuurskundige aan de Universiteit van Tilburg en de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Bij KWINK groep houdt ze zich veel bezig met onderzoeken in de bibliotheek- en telecomsector. Zo deed ze onderzoek naar de Bibliotheekwet, het leesbevorderingsprogramma Kunst van Lezen en de organisatie achter Kijkwijzer (NICAM). Ook schreef ze mee aan de Innovatieagenda voor de bibliotheeksector.

Mulder heeft veel ervaring met het uitvoeren van evaluaties van organisaties, beleid en wetgeving. Ze evalueerde bijvoorbeeld de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur, het Zorginstituut Nederland, de Nederlandse Transplantatie Stichting, de Multibandfrequentieveiling (4G) en de Aanbestedingswet.

Over haar benoeming zegt Mulder: “Ik ben zo blij dat ik nog heel veel jaren deel uit ga maken van KWINK. Samenwerken met slimme mensen en ingewikkelde puzzels oplossen in opdrachten, daar kijk ik naar uit!”

Pauline Modderman is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Vrije Universiteit. Aan de Rijksuniversiteit Groningen haalde ze haar bachelor Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie en haar pre-master Bedrijfskunde.

Bij KWINK groep houdt Modderman zich bezig met onderzoeken en evaluaties voor met name gemeenten en ministeries. Zo evalueerde ze verschillende subsidieregelingen van het Fonds Podiumkunsten en organisaties als de Autoriteit Consument en Markt, het Schoolleidersregister PO en de Stichting Cultuur Eindhoven.

Modderman is met name geïnteresseerd in burgerparticipatie, de culturele sector en toezicht.

Over haar benoeming zegt Modderman: “Het is een nieuwe stap die voor mij heel logisch voelt. Ik voelde me vanaf dag één thuis bij KWINK en dat gevoel is nooit veranderd!”