InTheArena groeit verder met vier nieuwe consultants

26 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Boutique consultingkantoor InTheArena start het jaar met vier nieuwe collega’s: Bram de Marie, Jurre van Lith, Max van den Top en Gideon van Bergen.

Met de nieuwe teamleden speelt InTheArena in de groeiende vraag naar zijn dienstverlening. “Bovendien sluit het aan bij onze ambitie om in de komende drie jaar te verdrievoudigen”, laten de twee oprichters Ireen Maarse en Larissa van der Velden weten. Met de nieuwste aanwinsten erbij telt het team van InTheArena 12 professionals (en Charlie: de waakhond).

Het duo stipt nog een (bijkomend) voordeel aan: “Met het aantrekken van de vier mannen creëren we niet alleen een diverser team. Ze brengen allemaal hun eigen ervaring in en breiden ook de expertisegebieden binnen InTheArena uit.”

Bram de Marie, Jurre van Lith, Max van den Top en Gideon van Bergen - Inthearena

Bram de Marie maakt de overstap vanuit een interne rol binnen een bank. Al snel kwam hij erachter dat hij de dynamiek van het consultancyvak mistte – eerder werkte hij als externe change consultant.

Wat hem in eerste instantie bewoog voor een interne rol te gaan – “meer betrokkenheid binnen organisatie” – lijkt hij nu terug te vinden bij InTheArena. “Wat mij trekt aan het werken bij InTheArena is het ondernemerschap en het samen bouwen aan een organisatie, naast het doen van opdrachten bij de klant. Je voelt dat het een team is, ondanks dat we op verschillende opdrachten bij klanten werken.”

Jurre van Lith werkt momenteel als externe implementatie-consultant voor een partij die SaaS-oplossingen aanbiedt binnen de financiële sector. Binnen deze rol kwam hij geregeld in aanraking met change management en kwam hij erachter dat dit hetgeen is waarin hij zich wil specialiseren.

“De combinatie van mijn bèta-achtergrond en mijn sociale karakter is mijn sterke kant. Ik benader problemen analytisch, maar vergeet het menselijke aspect nooit. Dit sluit aan bij het gedachtegoed van InTheArena.”

Max van den Top komt het team in februari versterken. Hij heeft hiervoor werkervering opgedaan binnen recruitment en human resources, en krijgt nu de kans om de stap naar de change consultancy te maken.

“Tot nu toe heb ik met veel plezier aan projecten gewerkt waar verandering niet het hoofdmotief was, maar wel een belangrijke beweegreden waardoor het proces soepeler verliep. Des te gaver dat InTheArena mij de kans geeft om me hier volledig op te richten, samen met de rest van het team.”

Ook Gideon van Bergen sluit zich dit kwartaal aan bij InTheArena. Hij is momenteel werkzaam binnen ICS, waar hij actief is op de afdeling transactiemonitoring. Hij zoekt binnen zijn huidige werk al regelmatig het projectmatige aspect op. Zo is hij onder andere betrokken bij projecten die gericht zijn op procesoptimalisatie.

Van Bergen is in het bezit van een LEAN Six Sigma greenbelt en gaat zich vooral richten op verandermanagement rondom processen en de bedrijfsvoering.