Bram Verbeek verbindt zich aan het team van Exilo

19 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Exilo heeft Bram Verbeek aan boord gehaald, een professional met jarenlange ervaring in het financiële en gemeentelijk domein en in het bijzonder overheidsfinanciën.

Verbeek begon zijn lange loopbaan bij Coopers & Lybrand, de juridische voorganger van PwC, waar hij in ons land als senior associate audit fungeerde, om later in Aruba de rol van assistants manager audit op zich te nemen. Eind 2003 verliet hij het Big Four-kantoor en ging niet lang daarna als business controller aan de slag bij gemeente Nijmegen.

Binnen de gemeente groeide hij door naar de rol van Hoofd Business Control, om eind 2019, na bijna veertien jaar trouwe dienst, zijn functie en de gemeente te verruilen voor een nieuwe uitdaging.

Bram Verbeek en Ricardo Kok - Exilo

Hij startte zijn eigen onderneming en vervulde de afgelopen circa twee jaar enkele interim-rollen bij twee gemeenten (als adjunct-afdelingsmanager en teammanager financiën).

Nu is Verbeek een nieuwe uitdaging gestart, als Senior finance professional bij interim- en advieskantoor Exilo, Het in Ede gevestigde adviesbureau richt zich op de publieke sector, met een focus op overheden als gemeenten, provincies en ministeries, maar ook andere not-for-profit organisaties als onderwijs- en zorginstellingen. Het bureau biedt deze partijen ondersteuning bij vraagstukken op het snijvlak van financiën, control en bedrijfsvoering.

In de afgelopen periode werkten Verbeek en Exilo al met elkaar samen en de goede klik heeft ertoe geleid dat Exilo Verbeek afgelopen maand officieel binnen het team mocht verwelkomen. “Samen met Bram zet Exilo weer een nieuwe stap om bij te dragen aan de opgaven die bij onze opdrachtgevers liggen”, laat Exilo-partner Ricardo Kok weten.

Voorafgaande aan zijn professionele loopbaan rondde Verbeek zijn accountancyopleiding af aan de prestigieuze Nyenrode Business Universiteit.