YNNO promoveert Nick Lettink tot partner

04 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na meer dan zeven jaar trouwe dienst bij YNNO heeft Nick Lettink zich met ingang van het nieuwe jaar aangesloten bij het partnerteam van het Utrechtse kantoor. Hij wordt de zesde partner van de specialist in nieuwe manieren van werken.

Als adviseur en programmamanager houdt Lettink zich voornamelijk bezig met integrale nieuwe manieren van werken programma’s waarin HR, ICT en huisvesting samenkomen. Zijn focus ligt in deze trajecten op de strategieontwikkeling en het implementeren van deze toekomstperspectieven door de oplossingen ook praktisch toepasbaar te maken samen met de organisaties waar hij voor werkt.

Vanuit zijn overtuiging dat het succes van een nieuw werkconcept valt of staat bij gedegen verandermanagement richt hij zich daarbij ook nadrukkelijk op het borgen van de transitie naar de nieuwe werkwijze.

Nick Lettink, Partner, YNNO

Nieuwe manieren van werken staan sinds de coronacrisis nóg meer in de schijnwerpers dan voorheen: thuiswerken werd ineens noodzaak en heel werkend Nederland lijkt het er inmiddels over eens dat hybride werken ook na de coronacrisis een blijvertje zal zijn. Wereldwijd, zeker ook in Nederland, zijn organisaties op zoek naar een nieuwe dynamiek in de manier waarop zij willen en moeten werken.

Lettink geeft aan “geïntrigeerd te zijn door de invloed die werkomgevingen hebben op het presteren en welzijn van de mens”. In deze bijzondere tijden voor zijn vakgebied kan hij zich dan ook helemaal uitleven in zijn werk.

“YNNO is voor mij de club waar ik mijn overmatige energie, creativiteit en ideeën kwijt kan”, vertelt hij. “Een bureau waar we samen en vooral met heel veel plezier mogen bouwen aan het vernieuwen van werk en integrale werkomgevingen bij de mooiste opdrachtgevers. Voor mij een hele grote eer om de komende jaren verder te mogen bouwen aan het team en de vraagstukken die voor ons liggen. Deze lijken relevanter te zijn dan ooit tevoren!”

Ook naast zijn rol bij YNNO zet Lettink zich volop in voor het vakgebied. Zo schrijft hij regelmatig artikelen, geeft hij masterclasses en is hij als expert verbonden aan kennisplatform Smart WorkPlace. Ook verzorgt hij op frequente basis colleges aan verschillende universiteiten en hogescholen om zijn kennis over te kunnen dragen aan opkomend talent.

Met zijn benoeming tot partner telt het partnerteam van YNNO inmiddels zes leden. Naast Lettink zijn dat Robert-Jan Snijders, Marco van Walstijn, Pieter van der Laan, Frederik van Steenbergen en Jan-Peter Kastelein. Het Utrechtse bureau telt in totaal zo’n 35 adviseurs.