Louke Mom aan de slag bij veranderspecialist InTheArena

02 november 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Louke Mom heeft zich begin deze maand aangesloten bij boutique veranderbureau InTheArena.

Nadat Louke haar Master Supply Chain Management afrondde, startte ze als consultant bij NRG-Office, een specialist op het gebied van supply chain diensten binnen de food en industriële sectoren. In de twee jaar dat ze werkzaam is geweest bij het bureau bekleedde ze supply chain adviesrollen bij onder meer PepsiCo, Vivera (bekend van de vleesvervangers) en Euroma (een specialist in kruiden en specerijen).

De afgelopen twee jaar was ze werkzaam als supply chain specialist bij Müller, een bedrijf dat onder meer de distributie verzorgt van zuivelmerk Almhof.

Louke Mom, Consultant, InTheArena

Tijdens een cursus verandermanagement kwam Louke erachter dat ze zich graag wat meer wil verdiepen in de menskant van verandering, oftwel verandermanagement. “Ik wil werk doen wat ik leuk vind en niet persé waarvoor ik gestudeerd heb. Ik ben supply chain gaan zien als een middel om mijn werk uit te voeren en niet meer als een doel op zich”, legt ze uit.

En dus ging Louke op zoek naar een organisatie waar ze zich persoonlijk kan ontwikkelen en zich volledig kan richten op change management. Zo kwam ze al snel in contact met het InTheArena. Dit bedrijf uit Amsterdam begeleidt verandertrajecten en implementaties van projecten in de dienstverlenende sector.

“Wat me vooral aanspreekt in de aanpak van InTheArena is de focus op het ‘hoe’ tijdens een verandering. Zelf ben ik ervan overtuigd dat een verandering tot een succes wordt gebracht door de mensen, dit sluit goed aan bij hun aanpak.”

Inmiddels is Louke een maand in dienst en zegt ze zich “vanaf dag één helemaal thuis” te voelen. “Er is veel tijd voor persoonlijke groei, gericht op samen werken en ondernemen. Ik kijk uit naar de komende periode.”