House of Performance benoemt Jasper de Haan tot partner

08 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance heeft Jasper de Haan tot partner benoemd. Met zijn aanstelling groeit het partnerteam van het Utrechtse consultancybureau naar zeven vennoten. 

Partner Heiko van Eldijk geeft aan dat de benoeming past in de groeiambitie van het bureau en daarmee de wens om bij meer klanten impact te kunnen maken. Van Eldijk: “Waarom Jasper? Die keuze zit vooral op zijn drive om samen met ons van House of Performance een nog mooier bedrijf te maken, het leiden van een aantal belangrijke accounts en de doorontwikkeling van onze agile dienstverlening.” 

“Daarnaast werkt Jasper actief vanuit onze waarden, is er een goede match met het team en heeft hij een natuurlijke leiderschapsstijl ontwikkeld die zowel door collega’s als klanten wordt gewaardeerd.” 

Jasper de Haan, Partner, House of Performance

De Haan, sinds 2015 aangesloten bij de adviestak van House of Performance, deed na zijn master Business Administration eerst jarenlang ervaring op in de financiële wereld. Zo bekleedde hij diverse managementrollen binnen SNS Bank en was hij lean consultant voor verzekeraar Reaal. 

De kersverse partner over zijn keuze voor House of Performance: “De relevantie van veranderkunde is nog nooit zo groot geweest. Organisaties moeten continu veranderen om relevant te blijven en waarde te leveren. Maar veranderen is ook spannend. Ik geloof dat House of Performance als geen ander in staat is om veranderen minder complex en beter beheersbaar te maken, om zo samen met de klant duurzame en impactvolle verandering te realiseren.”

Naast zijn huidige verantwoordelijkheden heeft de Haan ook ambities vanuit zijn rol als partner: “Ik wil graag dat zowel onze klanten als organisaties die ons nog niet kennen ons meer gaan ervaren als transformatiepartner dan uitvoerder van een veranderopgave. We willen dan ook in toenemende mate deel uitmaken van het ecosysteem van de klant en slimme samenwerkingsverbanden op het vlak van data, technologie en duurzaamheid aangaan.” 

“House of Performance heeft alle expertise in huis om grote transformaties met componenten als wendbaarheid en digitalisering te begeleiden, maar dat weet nog niet iedereen. Ook daar werken we trouwens hard aan.”

Naast Jasper de Haan bestaat het partnerteam van de adviestak uit Arjon van Lieshout, Joost Preyde, Ralph van den Bosch, Heiko van Eldijk, Remco Wieland en Sjoerd Hogenbirk. Samen geven zij leiding aan een team van ruim 50 consultants. Het interim management-netwerk van House of Performance bestaat uit zo’n 50 zelfstandige interim professionals.