Vier consultants gestart bij financieel adviesbureau Finext

07 juni 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Finext heeft de afgelopen weken zijn team versterkt met vier nieuwe collega’s. Een voorstelrondje langs de kersverse aanwinsten. 

Het behalen van successen door middel van digitale transformatie is wat Gijs Jansen energie geeft, zo geeft Finext aan. “Als een leergierige consultant weet hij gedreven en met beide handen de uitdaging van de klant aan te pakken. Van huis uit heeft Gijs een brede technische achtergrond. Binnen zijn consolidatieprojecten staan structuur en duidelijke communicatie centraal.”

Jansen koos voor een traineeship binnen het financieel adviesbureau “omdat vertrouwen bij Finext het vertrekpunt is”, zo legt hij uit. “Vanaf dag één kreeg ik meteen de verantwoordelijkheid die ik zoek, Op deze manier word ik echt uitgedaagd, zodat ik mijzelf zoveel mogelijk kan gaan ontwikkelen. Daarnaast staan mijn collega’s hier altijd voor me klaar.” 

Gijs Jansen, Robbert Schluter, Fay Kodad en Florian Brouwer - Finext

Robbert Schluter kwam er tijdens zijn opleiding achter dat bedrijven zich vaak maar beperkt bezighouden met de kansen die er liggen op het gebied van digitale transformatie. Met Finext wil hij helpen deze mogelijkheden te benutten. “Door bedrijfsprocessen sneller, betrouwbaarder en effectiever te maken, zijn medewerkers minder tijd kwijt aan administratieve taken. Hierdoor houden ze meer tijd over om echt waarde toe te voegen. Daar wordt het werk ook leuker van.” 

De organisatiestructuur van Finext was voor Schluter de voornaamste reden om voor het financieel adviesbureau te kiezen. “Als Finexter krijg ik de vrijheid en het vertrouwen om zelf mijn rol in te vullen. Deze manier van werken past heel goed bij mij.”

Digitale transformatie en optimalisatie zijn Fay Kodad “op het lijf geschreven”, aldus Finext. Als Performance Management Consultant bij Finext komt haar talent volgens Kodad helemaal tot z’n recht. “Met een gezonde dosis enthousiasme en betrouwbare real-time cloud-based software, is mijn doel om complexiteit in een organisatie te reduceren op korte termijn en de kracht van de eenvoud te waarborgen op lange termijn.”

Of dit nu gaat om planning, budgeting en/of voorspellingen, ze kijkt uit naar haar rol om te “verbinden, vereenvoudigen en verbeteren”. 

Vanuit zijn economische achtergrond en financiële ervaring is Florian Brouwer geïnteresseerd in processen en hoe deze verbeterd kunnen worden. “Hij is leergierig en wil weten hoe zaken écht werken”, geeft Finext aan.

“Zijn vasthoudendheid straalt door in het werk dat hij aflevert”, aldus het bureau. “Florian is enthousiast, humoristisch en analyserend. Deze eigenschappen en zijn financiële ervaring stellen hem in staat om klanten verder te helpen, middels het implementeren van Anaplan-oplossingen.”

Brouwer koos voor Finext vanwege de sfeer die hij bij binnenkomst direct proefde. “Finext straalt gelijk professionaliteit uit, maar er is heel veel ruimte voor zelfontplooiing en gezelligheid. Deze combinatie tussen hard werken en hard lachen sprak me direct aan.”