FTE-adviseurs uitgelicht: Shirley van der Rijk en Raymon Zandstra

10 februari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Regelmatig zet Consultancy.nl professionals uit de branche in de schijnwerpers. Vandaag twee adviseurs van FTE Groep – Shirley van der Rijk en Raymon Zandstra.

“Het klantbelang centraal stellen en zorgen dat organisaties en afdelingen klanten betrekken bij wijzigingen in processen vind ik erg belangrijk, dat is mijn ambitie!”, trapt Shirley van der Rijk af, die al meer dan vijf jaar werkzaam is voor het advies- en interimbureau. 

“In mijn opdrachten heb ik vaak klantcontact. Door goed te luisteren naar klanten leer ik ontzettend veel. Wensen van projecten sluiten niet altijd aan bij wat de klant zou willen. Daarom ga ik bij veranderingen graag op bezoek bij klanten om te peilen hoe zij tegen zo’n verandering aankijken.” 

FTE adviseurs uitgelicht: Shirley van der Rijk en Raymon Zandstra“Op deze manier breng ik de organisatie en klanten samen en heeft de klant het gevoel dat zij gehoord en meegenomen worden in de veranderingen. Ik word ontzettend blij als er draagvlak is voor een verandering. En dat deze helder gecommuniceerd wordt door middel van bijvoorbeeld een infographic.”

Raymon Zandstra is sinds 2016 werkzaam voor FTE Groep. Daarvoor deed hij jarenlange ervaring op in de financiële sector. Hij richt zich vooral op procesverbetering: “Ik help organisaties met efficiënter en doelgerichter werken.” 

Zo hielp hij recent een klant met het efficiënter laten werken van een reeds bestaande robot. “Dit heeft geleid tot een kortere doorlooptijd, een lager foutpercentage en een stijging van de klanttevredenheid.”

“Het snel doorzien van processen en daarbij de mogelijkheden zien om deze efficiënter in te richten is één van mijn krachten en ambities. Creatief omgaan met de mogelijkheden die je hebt is daarbij essentieel. Ik ben altijd op zoek naar een makkelijkere manier van werken, waarbij het klantbelang maar ook de kwaliteit nog steeds wordt gewaarborgd.”