Metri trekt Kees Slegt en Martijn Groenewegen aan

12 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Strategisch IT-adviseur Metri heeft per 1 januari twee nieuwe Client Directors benoemd: Kees Slegt en Martijn Groenewegen.

Beide professionals brengen jarenlange ervaring in het IT-vak mee naar Metri en hebben hiervoor allebei rollen bekleed als CIO en Directeur IT. Met het aan boord halen van het duo zet Metri de volgende stap in het professionaliseren van de dienstverlening gericht op IT-bestuurders.

Kees Slegt was hiervoor onder meer de IT-directeur van Riwal, een internationale specialist in het verhuren en verkopen van bouwmaterialen, CIO bij ING dochteronderneming Bank Mendes Gans en Client Director bij IT-dienstverlener Atos.

Kees Slegt en Martijn Groenewegen - Metri

Bij Metri richt Slegt zich op twee zaken. Hij zal ten eerste klanten helpen zoveel mogelijk toegevoegde waarde te halen uit de dienstverlening van het bureau. Daarnaast zal hij ervoor gaan zorgen dat de transities en transformaties die Metri begeleidt worden ondersteund door de juiste professionals.

“Ik kijk met ontzettend veel plezier uit naar de samenwerking met het volledige Metri-team om samen onze klanten en opdrachtgevers optimaal te bedienen. Dat doen we vanuit het ‘Benchmark, Sourcing en IT Intelligence’-portfolio van Metri en het invullen van de benodigde functies en rollen”, aldus Slegt.

Martijn Groenewegen is een goede bekende van Metri – tussen 2012 en 2014 was hij als directeur verbonden aan het bureau uit Noord-Holland. Na gewerkt te hebben als zelfstandig ondernemer en als IT-Director bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance keert hij nu terug naar Metri.

In de rol van Client Director zal Groenewegen fungeren als een sparringpartner voor CIO’s en IT-managers, onder meer op het gebied van digitale transformatie, uitbesteding en IT-leiderschap. “Ik ben bijzonder blij en trots dat ik met Metri deze volgende stap kan zetten in onze intensieve samenwerking, die teruggaat tot 2012, met als rode draad een krachtige positionering van IT in de Nederlandse boardrooms.”

Eerder in zijn loopbaan werkte Groenewegen voor Stater en DSM, en adviesbureaus Capgemini Invent en Nolan Norton & Co.