Annemarieke Homan en Jesse van der Mijl versterken Morgens

04 december 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Morgens heeft het team versterkt met twee ervaren professionals: Jesse van der Mijl en Annemarieke Homan.

Jesse van der Mijl is aangesteld als Senior Consultant. Hiervoor werkte hij als consultant en projectleider bij PBLQ en als senior consultant bij Deloitte.

Bij het Big Four-kantoor hield hij zich bezig met projectmanagement met een focus op de publieke sector en innovatie, en voerde hij klantopdrachten uit binnen de consumenten-, banken-, overheids- en mediasector. Verder werkte hij als freelancer binnen het hoger onderwijs, de overheid en de ngo-sector.

Gedurende zijn loopbaan heeft hij mogen bijdragen aan verschillende grote programma’s en projecten. Hij nam onder andere de rol van projectleider in, waarbij hij opdrachtgevers hielp bij opstarten van nieuwe bedrijven.

Als adviseur richtte hij zich in het bijzonder op innovatiemanagement. Zo heeft hij onder meer een innovatieplatform binnen de ontwikkelingssamenwerkingssector geholpen bij het opzetten van een programma waarmee organisaties nieuwe projecten kunnen ontwikkelen.

Voorafgaande aan zijn loopbaan rondde Van der Mijl een master in Bedrijfscommunicatie & Digitale Media af aan de Universiteit van Tilburg en een postgraduate master in Public Information Management aan TIAS School for Business and Society.

Jesse van der Mijl en Annemarieke Homan, Senior Consultants, Morgens

Annemarieke Homan is eveneens aangesteld als Senior Consultant. Ze zal zich vooral gaan richten op zorginnovatie.

“De zorg is een complexe omgeving waarin veel verschillende belangen meespelen”, vertelt ze. “Ik ga graag het gesprek aan om te kijken wat stakeholders willen bereiken en hoe ik daarbij kan helpen. Uiteindelijk wil men vaak hetzelfde: de zorg voor patiënten optimaliseren en het werk voor zorgprofessionals vereenvoudigen. Inzicht en kennis over elkaars beweegredenen helpen hierbij.”

De afgelopen vijf jaar heeft Homan vanuit Nictiz diverse complexe programma’s op het gebied van standaardisatie en digitale gegevensuitwisseling in de zorg begeleid.

Ze werkte verder onder meer als programmamanager Vertalen SNOMED, waarbij ze een belangrijke basis legde voor Eenheid van Taal in de Zorg, ook voor patiënten. “Stakeholders hadden allemaal een ander belang bij het programma, maar gezamenlijk hebben we wel de vooruitgang geboekt die nodig was.”

Eerder in haar loopbaan was ze enkele jaren actief als regionaal beleidsmedewerker bij ’s Heeren Loo. In 2014 rondde ze de master Health Sciences aan de Universiteit Twente af.