BOLD trekt Saskia Hinkenkemper en Jasper Litjens aan

15 september 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

In lijn met zijn ambitieuze recruitment drive voor de komende periode, heeft BOLD twee ervaren professionals aan boord gehaald: Saskia Hinkenkemper en Jasper Litjens.

Saskia Hinkenkemper is benoemd tot partner. Hinkenkemper is een ervaren financieel bedrijfskundige en management consultant met een sterke affiniteit voor het optimalieren van business- en operationele processen, veelal vanuit een finance-perspectief.

Naast ruime ervaring in complexe organisatiestructuren in profit- en non-profit organisaties, beschikt Hinkenkemper over expertise op het snijvlak van businessanalyse, financial planning & analysis, financial due diligence, restructuring en post deal- en integratiediensten, zo schrijft ze op haar LinkedIn-pagina.

De afgelopen ruim zestien jaar is ze actief geweest als management consultant vanuit haar eigen consultancybureau. In die hoedanigheid heeft ze tal van directies en/of raden van besturen van opdrachtgevers bijgestaan, zowel op tactisch als strategisch niveau. Daarbij nam ze (managing) partnerrollen in, waaronder de afgelopen twee jaar bij TIC Advisory (Partner), zo’n anderhalf jaar bij FinanceFactor Executive Finance Professionals (Managing Partner) en ruim een jaar bij Aludium (Global Financial Planning & Analysis).

In haar vroege loopbaan werkte Hinkenkemper in diverse ad interim functies, onder andere als Finance Manager bij TNO en het Centraal Orgaan Opvang asielzoekers (COA). Ook was ze Manager Business Control bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en Director Financial Planning & Analysis voor Lely Holding. Voorafgaande aan haar professionele loopbaan studeerde Hinkenkemper af in General Management aan Nyenrode Business Universiteit.
Saskia Hinkenkemper en Jasper Litjens, BOLD

Een tweede kersverse aanwinst binnen BOLD is Jasper Litjens, die als Manager transactions is aangesteld binnen het bureau. Net als Hinkenkemper studeerde hij af aan Nyenrode Business Universiteit. Ook behaalde hij een Master in International Business & Economics in China en rondde een opleiding in Accounting en Finance af.

Litjens is sinds 2009 werkzaam voor Interieurbouw Vertogen en van de Ven, het eigen familiebedrijf waaraan hij (als Manager) samen met zijn vader en broer mede leiding aan geeft. Daarnaast heeft Litjens zo’n zes jaar in verschillende rollen gewerkt bij Big Four-kantoor Deloitte, onder andere als assistent accountant, junior controller, teamleider en consultant. Ook fungeerde hij als trusted advisor voor familiebedrijven en mkb-organisaties. Inhoudelijk hield hij zich onder meer bezig met businessplannen, fusies en overnames, financiering, prognoses en finance.

Sinds augustus van dit jaar is Litjens actief als zelfstandig financieel professional, en wil hij bedrijven ondersteunen op het gebied van finance, restructuring, due diligence, M&A, advies en interim management. Sinds kort zet hij zijn uitgebreide expertise in voor BOLD, dat is gespecialiseerd in turnarounds, transformaties en transacties op (inter)nationaal niveau

“Met hun ervaring en achtergrond versterken Saskia en Jasper het bestaande BOLD-team en zullen ze bewezen business- en financiële ervaring leveren in transformationele omgevingen en transacties”, laat een woordvoerder weten.

De benoeming van de twee ervaren adviseurs maakt deel uit van een bredere recruitmentdrive die het bureau de afgelopen periode heeft ingezet. Tegenover Consultancy.nl vertelde Managing Partner Klaas Wagenaar vorige maand hoe het kan dat BOLD in de huidige uitdagende tijd op zoek is naar 20 nieuwe professionals.