Caroline Willems en Remco Rijshouwer partner bij Eshuis

25 mei 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Middelgroot accountants- en adviesorganisatie Eshuis heeft twee nieuwe partners aangetrokken: Caroline Willems en Remco Rijshouwer. 

Willems (1978) is afkomstig van Big Four kantoor Deloitte, waar ze 20 jaar werkzaam was, meest recentelijk in de rol van director. Zij specialiseert zich in controle-opdrachten in het publieke domein. Ook heeft de registeraccountant ervaring met verschillende soorten adviesopdrachten zoals due dilligence, rechtmatigheidscontroles en procesoptimalisatie. 

Bij Eshuis werkt ze met opdrachtgevers in de publieke sector, zoals lokaal bestuur, onderwijs en zorg. “In haar werk wordt Caroline gekenmerkt door betrokkenheid, een kritische blik en oog voor verhoudingen. We zijn verheugd met haar benoemin”, zegt Michel Roelofs, bestuurder bij Eshuis. 

Caroline Willems en Remco Rijshouwer - Eshuis

Rijshouwer (1974) is intern doorgegroeid naar de rol van partner en heeft zijn sporen verdiend in de samenstel- en adviespraktijk van Eshuis. Hij werkt inmiddels 12 jaar voor het bureau, en heeft in deze periode verschillende functies vervuld waarbij klantverbinding en betrokkenheid met Eshuis hem kenmerken. 

Hij focust zich op organisaties in het midden- en kleinbedrijf en de branches logistiek, automotive, zakelijke dienstverlening en informatietechnologie. Rijshouwer startte zijn carrière als accountant bij KPMG. Na bijna 10 jaar maakte hij de overstap naar Hendriksen Accountants, een lokaal accountantskantoor uit Oldenzaal. 

Roelofs: “Met het toetreden van Remco onderstrepen we de waarde die we hechten aan onze klanten in de regionale samenstel- en adviespraktijk.” 

Eshuis Accountants en Adviseurs werd in 1932 opgericht. Het bedrijf heeft kantoren in Almelo, Enschede en Nijkerk.