Eshuis Accountants en Adviseurs betrekt nieuw kantoorpand in Nijkerk

14 december 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Eshuis Accountants en Adviseurs heeft samen met adviesbureau Trisolis een nieuw kantoor geopend in Nijkerk. Vanuit de nieuwe locatie wil het accountants- en advieskantoor uit Oost-Nederland uitbreiden naar Midden-Nederland en beter voldoen aan de groeiende vraag van klanten uit de publieke sector.

Eshuis Accountants en Adviseurs is een van de grootste spelers in Oost-Nederland op het gebied van financieel, fiscaal en organisatieadvies voor het MKB. “Eshuis Accountants en Adviseurs helpt organisaties succesvoller opereren, zodanig dat deze organisaties impact maken op de sociaal economische positie van de regio waarin zij gevestigd zijn”, aldus bestuursvoorzitter Michel Schaepers.

Het accountants- en advieskantoor, dat zich onlangs bij PrimeGlobal* aansloot, bestaat al 85 jaar en beschikt over 130 professionals die klanten bedienen vanuit kantoren in Almelo en Enschede.

Eshuis Accountants en Adviseurs opent nieuw kantoor in Nijkerk

Nijkerk

Eshuis voegt hier binnenkort een derde locatie aan toe. Samen met hun partner Trisolis, een adviesbureau dat ondernemingen voorziet van bedrijfsadvies op het gebied van onder meer subsidies en organisatieontwikkeling, opent Eshuis een nieuw kantoor in Nijkerk.

Eshuis heeft zichzelf de ambitie gesteld om uit te breiden naar Midden-Nederland en het nieuwe kantoor in Nijkerk moet hier een sleutelrol in gaan spelen. “Vanuit onze vestiging in Nijkerk zijn wij een interessante optie voor de arbeidsmarkt voor accountants en adviseurs ”, zo stelt Schaepers.

Vanuit Nijkerk wil het advieskantoor een “bij deze regio passende” accountancy- en adviesorganisatie opbouwen. Rik Bakker, partner bij Eshuis, is aangesteld als kwartiermaker voor de regio Midden van Eshuis. “En zo maken wij onze gedachte waar om links en rechts van de A1 tot verdere groei te komen”, aldus Bakker.

Een bijkomstige doelstelling van het nieuwe kantoor is het beter voldoen aan de groeiende klantvraag vanuit de publieke sector. Met het oog op deze doelstelling werd eerder dit jaar ook Elbert Dijkgraaf, een accountant en bestuurder met veel ervaring in de publieke sector, aan boord gehaald als partner.

Volgens Eshuis en Trisolis biedt het nieuwe kantoor in Nijkerk, dat op 23 november feestelijk zal worden geopend, een inspirerende werkomgeving die uitnodigt tot samenwerking en kennisdeling. Het moet een belangrijke ontmoetingsplek worden voor klanten, collega’s en samenwerkingspartners. De kantoorlocatie beschikt onder meer over een open werkruimte, een innovatielaboratorium, een instructie- en cursusruimte en een (video-)conferenceruimte. Voor Trisolis wordt Nijkerk de nieuwe hoofdvestiging, naast het al bestaande kantoor in Zwolle.

Net als Eshuis opende ook branchegenoot KroeseWevers onlangs een nieuw kantoor aan de A1. Het accountants- en advieskantoor verhuisde het kantoor in Deventer naar een groter pand.

* PrimeGlobal is een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantskantoren en adviseurs, dat ontstaan is in 2011 en inmiddels ruim 350 kantoren in 90 landen omvat.