Randstad Consultancy directeur Mark de Lat naar Eshuis

02 juni 2015 Consultancy.nl

Eshuis Accountants en Adviseurs heeft Mark de Lat aangesteld als partner. De Lat maakt de overstap van Randstad, waar hij leiding gaf aan de consultancypraktijk van de uitzendorganisatie. Daarvoor was hij jarenlang als consultant werkzaam bij KPMG. De Lat is door Eshuis aangetrokken om de adviespraktijk van het bureau verder uit te bouwen en wordt daarnaast verantwoordelijk voor de thema’s innovatie en business development.

Mark de Lat
Mark de Lat heeft ruime ervaring op zowel management als consultancy gebied. De afgelopen vier jaar gaf hij leiding aan de Consultancy-tak van Randstad Nederland, en daarvoor werkte hij ruim twaalf jaar als Senior Manager bij KPMG Advisory. Daar hield De Lat zich onder andere bezig met strategie-implementatie, het vergroten van de effectiviteit en efficiëntie van de HR functie en het optimaliseren van de arbeidsproductiviteit. Bij Randstad was hij verantwoordelijk voor het aansturen van consultants die klanten ondersteunden bij het verhogen van het rendement van arbeid.

Mark de Lat - Eshuis

Daarnaast is De Lat sterk verbonden aan de academische wereld. Hij verzorgt al tien jaar regelmatig gastcolleges over HRM en gerelateerde onderwerpen en deed de afgelopen jaren onderzoek aan de Universiteit Twente naar het effect van HRM praktijken op het werkvermogen van individuele medewerkers. Momenteel doet hij onderzoek bij Saxion naar de kenmerken van effectieve strategische personeelsplanning.

Eshuis Accountants en Adviseurs
Onlangs besloot De Lat een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot hij zich als partner aan bij Eshuis Accountants en Adviseurs – een accountants- en advies bureau dat ruim 80 jaar bestaat. Om klaar te zijn voor de toekomst wil Eshuis de adviespraktijk verder uitbouwen, en om die reden werd de ervaren professional De Lat aangetrokken. Naast het uitbouwen van de adviesportefeuille wordt De Lat verantwoordelijk voor de thema’s innovatie en business development binnen de directie van het kantoor. “Om toekomstbestendig te blijven in de sector van accountancy en advies is het noodzakelijk Eshuis elke dag opnieuw te willen uitvinden”, aldus Mark de Lat.

Groeiambities
“Met de komst van Mark geven we voortvarend invulling aan onze visie op de toekomst”, stelt Eshuis bestuurder Michel Roelofs. Er liggen genoeg uitdagingen voor de nieuwe partner, legt bestuursvoorzitter Michel Schaepers uit: “Het is onze ambitie om uit te groeien tot een toonaangevend middelgroot accountants- en advieskantoor om daarmee klanten te bedienen in Oost Nederland. Daartoe willen we onze personele bezetting de komende jaren laten groeien van 140 naar 200 medewerkers met meer focus op klantgericht advies en specialisatie op veel gevraagde thema’s.”

Nieuws

Meer nieuws over