Rik Bakker partner bij Eshuis Accountants en Adviseurs

07 juli 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accountants- en advieskantoor Eshuis heeft Rik Bakker benoemd tot partner. Bakker, die sinds april vorig jaar werkzaam is voor het bureau, richt zich met name op de consultancy dienstverlening.

Rik Bakker (1971) heeft zo’n twintig jaar werkervaring. Hij begon zijn loopbaan in de accountancysector bij Hendriksen Accountants, een kantoor met zes vestigingen in Twente. Na bijna negen jaar bij het bureau maakte Bakker de overstap naar Schuitemaker Machines, een producent van machines voor de agri- en industriële sector. Bij het bedrijf uit Rijssen bekleedde hij de rol van financieel directeur.

In april 2015 trad Bakker in dienst bij accountancy en adviesorganisatie Eshuis, waar hij medeverantwoordelijk is voor de aansturing van Eshuis Advies, ook geeft hij leiding aan het brancheteam Industrie & Techniek. Bakker richt zich met name op de financiële advisering van MKB ondernemingen.

Rik Bakker - Eshuis

Na iets meer dan een jaar verbonden te zijn aan het adviesbureau is Bakker per 1 mei 2016 gepromoveerd tot de rang van partner. Met de toetreding van de ervaren adviseur geeft Eshuis, volgens bestuursvoorzitter Michel Schaepers, een impuls aan haar adviesactiviteiten. “Met de aanstelling van Rik zetten we een volgende stap in het vormgeven van onze ambitie ondernemers succesvol te laten zijn. Zijn vaardigheid om letterlijk en figuurlijk naast de ondernemer te staan, is zijn grote kracht.”

De adviespraktijk van Eshuis richt zich onder meer op organisatieadvies, procesmanagement, fiscaal advies en financiële ondersteuning.