KroeseWevers Deventer verhuisd naar nieuw kantoorpand

03 november 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Accountants- en advieskantoor KroeseWevers is verhuisd naar een nieuw kantoorpand in Deventer. Het nieuwe pand, dichtbij de A1, ligt in een deel van de stad waar veel bedrijven en innovatieve ondernemers gevestigd zijn.

KroeseWevers is een zakelijke dienstverlener met een breed financieel dienstenaanbod. Het accountancy- en advieskantoor richt zich op het ontzorgen van ondernemers met een aanbod dat zowel accountancy, audit, administratie en fiscaal advies omvat als advies op het gebied van internationaal ondernemen, subsidies, bedrijfsovernames en opvolging, estate planning en HRM. Dit doet KroeseWevers vanuit zeven kantoren in Noord- en Oost-Nederland: Almelo, Deventer, Doetinchem, Emmen, Enschede*, Oldenzaal en Raalte.

Nieuwe vestiging Deventer

Om cliënten, relaties en medewerkers een prettigere locatie te bieden voor ontmoetingen en dienstverlening, heeft KroeseWevers besloten begin oktober zijn vestiging in Deventer te verhuizen naar een nieuw pand.

KroeseWevers Deventer verhuisd naar nieuw kantoorpand

Hans Eppink, directeur KroeseWevers Deventer, is erg te spreken over het nieuwe kantoor in Deventer, gelegen aan de Hanzeweg. Hij vertelt: “Deze centrale, goed bereikbare zichtlocatie draagt bij aan de strategie van KroeseWevers om de positie als lokaal betrokken accountant en adviseur verder te versterken en ondernemers nog beter te kunnen ontzorgen. We vinden het prettig om prominent in het bruisend en ondernemend gedeelte van de stad aanwezig te zijn tussen de gevestigde bedrijven. Maar er zijn hier ook prachtige startups te vinden. Wij krijgen er simpelweg energie van om de ideeën en ambities van deze ondernemers mede waar te maken.”

Eppink en André van Gurp, tevens directeur van KroeseWevers Deventer, kijken ernaar uit om vanuit de Hanzeweg hun dienstverlening verder uit te breiden. Van Gurp: “Naast het multidisciplinair ontzorgen en een prettig persoonlijke aanpak, staan we ondernemers ook bij in het verder digitaliseren van hun financiële processen. We stimuleren ondernemers om zelfstandig meer actueel inzicht te krijgen in tussentijdse cijfers en daarmee in hun prestaties. Vervolgens adviseren we hen hoe zij slagen kunnen maken qua efficiency.”

Eppink voegt toe: “Bij ons staat de ondernemer altijd voorop en kijken we graag naar de mens áchter de cijfers. Zo ontcijferen we, samen met de ondernemer, van ambities naar realiteit.”

“We zijn enthousiast over de plek en kijken uit naar het verder ontwikkelen van mooie samenwerkingen met de Sallandse-ondernemers”, sluiten de directeurs af.

* Het kantoor in Enschede werd medio 2015 aan het kantorennetwerk toegevoegd als gevolg van de overname van Deloitte Enschede. De verkoop aan KroeseWevers maakte onderdeel uit van een terugtrekkende beweging van het Big Four kantoor uit Twente.