KroeseWevers neemt Deloitte praktijk Enschede over

17 juli 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accountancykantoor KroeseWevers heeft de praktijk van Deloitte in Enschede overgenomen. Hoewel het Big Four accountancy- en advieskantoor zich terugtrekt uit de stad blijft Deloitte wel actief binnen de regio met hun kantoor in Zwolle. In totaal zullen twaalf werknemers van Deloitte de overstap maken naar de kleinere branchegenoot.

In 2007 nam accountancy- en belastingkantoor KroeseWevers al eens een MKB accountancy- en adviespraktijk van Big Four kantoor Deloitte over (in Emmen). Toentertijd lag de stap vanuit het oogpunt van Deloitte in de wens om zijn activiteiten in de noordelijke provincies verder te centraliseren. Inmiddels, zo’n 8 jaar later, werd eind vorige maand opnieuw besloten een Deloitte praktijk over te dragen aan KroeseWevers, dit keer het kantoor in Enschede.

KroeseWevers neemt Deloitte praktijk Enschede over

KroeseWevers, dat zijn personeelsbestand door de overname ziet groeien naar zo’n 275 medewerkers, heeft momenteel kantoren in Enschede, Almelo, Deventer, Raalte, Emmen, Doetinchem en Oldenzaal. Het kantoor levert onder meer diensten op het snijvlak van accountancy, corporate finance, audit, personeels- en salarisadvies, belastingadvies en financial services.

Jan Arkink, bestuursvoorzitter van KroeseWevers, is verheugd over de overname van de nieuwe praktijk en geeft aan dat er in de toekomst mogelijk nog meer overnames zullen plaatsvinden: “We houden onze ogen en oren goed open. Als er mooie kantoren langskomen, dan zullen we daar zeker naar kijken.”