Pim Menkveld naar Baarns adviesbureau Kirkman Company

22 april 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Pim Menkveld is per 1 maart in dienst getreden bij consultancybureau Kirkman Company.

De adviseur is aan de slag gegaan als junior consultant in de Customer Excellence-praktijk, waar hij zich richt op het verbeteren van de gewenste klantbeleving bij organisaties. 

Menkveld deed in het werkveld eerder ervaring op bij onder meer The Next Organization, een adviesbureau dat zich volledig richt op het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Bij het boutique adviesbureau heeft hij gewerkt aan diverse transformatietrajecten, waaronder een internationaal sales excellence-traject, de digitalisering van een grote Nederlandse kredietverstrekker en een ERP-selectietraject voor een Japanse scheepsmotorenfabrikant.

“Het klantdenken is in de afgelopen jaren bij veel organisaties ‘aan’ gezet. Samen met collega’s en mijn achtergrond breng ik dat graag naar een volgend niveau”, zegt Menkveld over zijn nieuwe uitdaging bij het in Baarn gevestigde Kirkman Company.

Pim Menkveld, Junior consultant bij Kirkman CompanyOm jonge consultants te helpen bij het aanleren van de benodigde vaardigheden om in het consultantsvak succesvol te kunnen zijn, biedt Kirkman Company jonge talenten een traineeshipprogramma, dat is samengesteld door talentontwikkelaar YSE. Als onderdeel van het opleidings- en ontwikkeltraject zal kersverse junior consultant Menkveld instromen in het tweede jaar van het traineeshipprogramma. 

Menkveld heeft een bachelor Business Administration op zak, behaald aan de toenmalige NHTV University of Applied Sciences (inmiddels BUAS), waarbij hij zich specialiseerde in Marketing Management. Tijdens deze studie heeft Menkveld ook nog een half jaar een Bachelor in Marketing Communication gevolgd aan Bournemouth University in Engeland. 

Hij besloot vervolgens verder te studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarvan een jaar in de pre-master Business Administration en anderhalf jaar in de double-track Master of Science in Marketing (twee specialisaties: Marketing Management en Marketing Intelligence).