Portfoliomanagement Awards verplaatst naar november

22 april 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De jaarlijkse Portfoliomanagement Awards zijn als gevolg van de coronacrisis naar november verplaatst. 

Net als veel overige evenementen in maart en april hebben de maatregelen vanuit het kabinet, ter bestrijding van de corona-pandemie, er ook voor Intermedius toe geleid dat het adviesbureau naar andere opties moest kijken voor het jaarlijkse portfoliomanagement evenement. Waar de organisatoren de mogelijkheid hadden om de 2020-editie helemaal te annuleren, bleek al snel dat het logischer was om het event toch naar een later tijdstip te verzetten. 

“We hebben de kandidaten en deelnemers een mooi event beloofd. Als Intermedius nemen we hierin onze verantwoordelijkheid en dus kiezen we ervoor om op een later moment het event alsnog te laten plaatsvinden”, schrijft Intermedius in een bericht zijn eigen site. 

Portfoliomanagement Awards verplaatst naar november

De specialist in portfolio- en projectmanagement voelde zich gesterkt in zijn keuze, nadat het met kandidaten van het event in gesprek was gegaan. Uit de reacties die Intermedius kreeg vanuit de portfoliomanagement community kwam de wens naar voren het evenement toch doorgang te laten vinden. Meer dan 100 professionals staan nog altijd klaar om het evenement, dat eind dit jaar bij InnStyle in Maarssen zal plaatsvinden, te bezoeken. 

Uit de feedback kwam in het bijzonder naar voren dat juist nu, in tijden van crisis, het meer dan ooit van belang is om samen te prioriteren en samen keuzes te maken. “Samen hebben we deze keuze met een goed gevoel kunnen maken”, laat Intermedius weten.

De Portfoliomanagement Awards worden nu op donderdag 5 november 2020 georganiseerd en het programma blijft intact. Naast de inhoudelijke sessies en presentaties worden tijdens het avondprogramma twee awards uitgereikt: die van ‘Portfoliomanager of the Year’ en van ‘Portfolioteam of the Year’.

Zes professionals zijn in de race voor de ‘Portfoliomanager of the Year’ award: Babette van Rijn (Stedin), Lisa Marie Pasveer (Hema), Pieter Dumas (Vattenfall), Mascha Kranse (Gemeente Hilversum), Younes Ezzohari (Gemeente ’s Hertogenbosch) en Jan van Bekkum (RH Marine Group). Vier bedrijven dingen mee naar de bedrijvenaward: ABN Amro, Coöperatie VGZ, Leids Universitair Medisch Centrum en Vitens.