Meryem Kilic-Karaaslan terug naar TwynstraGudde als partner

14 februari 2020 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Na circa vier jaar keert Meryem Kilic-Karaaslan deze lente terug bij TwynstraGudde. Per 1 april gaat ze aan de slag als partner binnen de interim management-praktijk van het bureau. 

In 2001 startte Meryem Kilic-Karaaslan als adviseur bij TwynstraGudde, waar ze vervolgens maar liefst veertien jaar werkzaam was en doorgroeide naar de rol van senior adviseur. Tijdens haar eerste periode bij het organisatieadviesbureau ondersteunde ze organisaties uit de publieke sector met diensten zoals strategieontwikkeling, kwaliteitstoetsing, organisatieverandering, professionaliseringstrajecten, trainingen en coaching. 

“Als organisatieadviseur met een bedrijfskundige achtergrond vind ik het belangrijk om overheidsorganisaties te helpen bij het verhelderen en scherp maken van hun visie, organisatiedoelen en de strategie waarmee deze doelen gerealiseerd kunnen worden. In dat proces moeten keuzes worden gemaakt: wat doen we wel en wat doen we niet. Organisaties die niet kiezen en niet zeggen wat ze ‘niet’ gaan doen, maken het zichzelf lastig. Ik help organisaties met kiezen”, vertelt Kilic-Karaaslan over haar werkzaamheden bij TwynstraGudde. 

Meryem Kilic-Karaaslan terug naar TwynstraGudde als partner

In de zomer van 2015 verruilde Kilic-Karaaslan TwynstraGudde voor de gemeente Amsterdam, om daar als bestuursadviseur ruim een jaar actief te zijn. Hierna koos ze voor de gemeente Blaricum, waar ze in september 2016 startte als gemeentesecretaris, een rol die ze op dit moment nog steeds bekleedt. “In deze rol ben ik de eerste adviseur voor strategische en bestuurlijke aangelegenheden van het college van B&W en de burgemeester”, legt Kilic-Karaaslan uit. Ook is Kilic-Karaaslan directeur van de BEL Combinatie, de ambtelijke organisatie van de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren.

Na bijna vier jaar bij de gemeente Blaricum in de weer te zijn geweest, keert Kilic-Karaaslan nu terug naar haar roots. Per 1 april treedt ze toe tot het adviesbureau als partner. In het bijzonder zal ze zich gaan bezighouden met de interim managementactiviteiten van het bedrijf. TwynstraGudde is gevestigd in Amersfoort en draait een omzet van zo’n €40 miljoen.