Riverwise wint FD Gazellen Award voor snelle groei

27 november 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Rotterdams adviesbureau Riverwise is in het kader van de jaarlijkse FD Gazellen Awards benoemd tot een van de snelst groeiende zakelijke dienstverleners van ons land.

Riverwise werd opgericht in 2013 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Vooral de laatste jaren wist het bureau het team flink uit te breiden, dat inmiddels bestaat uit vijftien consultants. Deze sterke groei is nu erkend door Het Financieele Dagblad. Jaarlijks reikt de zakenkrant prijzen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, beter bekend als de FD Gazellen Awards.

Het Financieele Dagblad kijkt hierbij naar hoe snel bedrijven zijn gegroeid in een periode van drie jaar (er wordt gekeken naar de omzetgroei en de groei van het aantal werknemers), en houdt ook rekening met onder meer de winstgevendheid van de onderneming. 

Riverwise wint FD Gazellen Award voor snelle groei

In de regio Zuid-Holland behoort Riverwise tot de snelste groeiers, een gegeven waar Riverwise partner Erik van der Sluis trots op is: “Met een team van jonge, gedreven professionals zijn we gecommitteerd om voor onze klanten concrete resultaten te behalen: we geloven in wat we doen en hebben een sterk inhoudelijke, en indien nodig confronterende stijl. We zijn blij dat deze aanpak ons heeft geholpen om zo snel te kunnen groeien.”

Riverwise werkt aan strategische en business transformatie vraagstukken voor zowel grote corporates als startups en scaleups. Het adviesbedrijf richt zich vooral op drie sectoren: financials, media en zorg. “We combineren diepe analyses met creatief denken en originele ideeën”, sluit Van der Sluis af.

De FD Gazellen Awards werden dit jaar voor de 16de keer uitgereikt.