Riverwise

Riverwise is een jong en groeiend adviesbureau, op het snijvlak van strategie en business development, gericht op het creëren van doorbraken en nieuwe groeiperspectieven voor grote én startende ondernemingen. Vanuit diep begrip van markten, scherpe & creatieve analyses én een oprechte betrokkenheid op het werk. Het Riverwise team is een combinatie van zeer ervaren consultants met nieuw toptalent.

Sterk | inhoudelijk

We zijn sterk inhoudelijk gedreven consultants, werken altijd vanuit een diep begrip van de markten waar onze klanten zich in bewegen; we snappen de impact van ontwikkelingen op business modellen.

En we verbinden dat met een even diep begrip van de klantorganisatie: waar zit het onderscheidend vermogen, welke plek heeft de klant, hoe wordt er geld verdiend. 

Op die manier werken we aan klantgerichte strategieën die ook echt waarde creëren.

Confronterend | eerlijk

We hebben, eerlijk gezegd, best een confronterende stijl. Bewust - want wij geloven dat je elkaar niet moet willen sparen, vooral als het gaat om het bepalen van de juiste koers.

Zeker in veel dienstenmarkten zorgen klantportefeuilles ervoor dat het ook zonder toekomstvaste richting vaak financieel nog best lang goed gaat. We zien het dan als onze plicht om eerlijk te zijn over de concurrentiepositie en de noodzaak voor verandering.

Altijd met als doel om de organisatie weer of meer in zijn kracht te zetten.

Extreem | betrokken

Onze sterk inhoudelijke drive en confronterende stijl komen voort uit de overtuiging dat je op die manier organisaties echt verder kan helpen.

En daar doen we het voor: we zijn, soms op het extreme af, betrokken bij de organisaties waar we voor werken.

Het maakt ons echt uit of de organisatie succesvol(ler) wordt. We voelen ons verbonden met de klantorganisatie en haar succes, en voeren dat ook graag door in ons beloningsmodel – mits de klant dat ook wil. Want hoe betrokken we ook zijn, de klant maakt de keuzes.
Ieder zijn rol.

Riverwise | Nieuws