FTE Groep zet zich in voor het goede doel

15 januari 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Advies- en interimbureau FTE Groep heeft zich in 2019 volop ingezet voor het goede doel.

FTE Groep is in 2006 opgericht en telt een team van zo’n 75 adviseurs en projectmanagers. Het bedrijf werkt hoofdzakelijk voor pensioenorganisaties, verzekeraars, IT-bedrijven en semi-overheid instellingen. Tot de klantenkring behoren grote organisaties als ABN Amro, Achmea, Aegon, Argenta, NS, PGGM, Thales en Zwitserleven. 

In het kader van zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)-beleid heeft FTE Groep in de afgelopen twaalf maanden verschillende initiatieven gesteund. Waar het bureau in voorgaande jaren gebeurde eenmaal per jaar een goed doel (financieel) steunde, gebeurde dit vorig jaar elk kwartaal. Hiervoor richtte het adviesbedrijf in 2019 een speciaal goede doelen-team op.

FTE Groep zet zich in voor het goede doel

De uitverkozen doelen zijn aangedragen door FTE-collega’s, -opdrachtgevers of -partners. “Zo lopen we regelmatig mee met een sponsorloop of zijn we donateur voor doelen die door onze community een warm hart worden toegedragen”, schrijft FTE op zijn website.

Tijdens de kerstperiode leverden de medewerkers van FTE Groep hun kerstpakket in om goede doelen te kunnen steunen. Ook stak een aantal professionals de handen uit de mouwen door bijvoorbeeld een diner te verzorgen in een verzorgingshuis.

“Samen zorgen we ervoor dat iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen. Dat noemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen met een glimlach.”